fbpx
 
Virtual Assistant, secretariële ondersteuning, personal assistant, business support, office support

SUPERCHARGE YOUR BUSINESS

Een op maat gemaakt adviesplan voor efficiëntie en de juiste systemen binnen jouw bedrijf.

 

Ben jij een beginnende zelfstandig ondernemer en wil je een mooi bedrijf opzetten? Je hebt een passie, een droom en daar wil je jouw beroep van maken. Niet (meer) in loondienst werken, maar echt jouw bedrijf gaan opbouwen.

Je wilt je bedrijf niet meer ‘een beetje erbij doen’, maar een serieus bedrijf opbouwen waarmee je financiële en persoonlijke vrijheid creëert.

Je weet dat er kwa automatiseren heel veel mogelijk is, maar eigenlijk weet je niet zo goed waar je moet beginnen. Er is namelijk zoveel mogelijk en je werkt dat je daardoor blokkeert en niet echt stappen gaat zetten.

Ook vind je het lastig om geld te spenderen aan systemen en programma’s omdat je denkt dat het jou juist heel veel kost en niet zoveel oplevert. Het liefste wil je zoveel mogelijk gratis doen.

Je hebt veel ideeeën in je hoofd zitten, maar je hebt geen idee hoe je deze concreet moet maken, hoe je hiermee aan de slag kunt gaan en welke systemen jij dan in moet zetten, zodat jouw ideeën echt werkelijkheid worden en niet alleen in jouw hoofd blijven zitten.

Herken jij dit? Dan is Supercharge Your Business perfect voor jou! 

Ik zie veel ondernemers die goed zijn in hun vak, maar hun bedrijf niet efficiënt hebben ingericht en daardoor te veel tijd kwijt zijn aan onnodig en handmatig werk. Ze downloaden gratis e-books, kijken verschillende webinars, maar lopen vervolgens toch nog vast op de implementatie hiervan.

Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden die het veel makkelijker voor jou kunnen maken. Systemen die voor jou werken, koppelingen die het handmatige werk kunnen automatiseren en programma’s die jou juist tijd opleveren in plaats van kosten.

Je hebt nu twee keuzes:

 • Je kunt er nu voor kiezen om het allemaal handmatig te blijven doen, waardoor je veel tijd kwijt bent aan de randzaken en geen nieuwe klanten aan kunt nemen. Daarnaast zet je geen systemen in die juist zorgen voor nieuwe klanten, omdat je de kracht van bepaalde systemen nog niet inziet.
 • Of je kiest voor efficiënt werken door het inzetten van systemen en programma’s die afgestemd zijn op jouw bedrijf én met jou mee groeien.

Je hebt al veel informatie opgevraagd bij andere ondernemers, maar zij weten niet genoeg van jouw bedrijf om een goed advies hierin te kunnen geven. Wat voor de een de juiste methode is, hoeft dat voor een ander niet te zijn!

HOE ZOU HET ZIJN ALS:

 

 • Veel processen in jouw bedrijf geautomatiseerd zijn en jij niet veel handmatig werk meer hoeft te doen, waardoor jij meer tijd hebt voor jou (potentiële) klanten?

 

 • Je met de juiste systemen en programma’s werkt die bij jouw bedrijf passen én die met jou en jouw bedrijf meegroeien?

 

 • Je weet welke systemen bij jouw bedrijf passen en hoe je deze inzet, zodat je effectiever en efficiënter werkt?

 

 • Je tegen weinig kosten fijne systemen gebruikt die jij juist in kan zetten om een hogere omzet te gaan draaien?

 

 • Je systemen hebt die voor jou werken en die jou helpen jouw ideeën concreet te maken zodat de plannen niet in jouw hoofd blijven, maar echt werkelijkheid worden?

Ik heb geruime tijd met veel plezier samen met Kim gewerkt. Vanaf het moment dat Kim binnenkwam bij de organisatie waar wij samen werkzaam waren gaf, ze een frisse invulling aan de functie en nam ze werk uit handen waardoor anderen op de afdeling meer tijd hadden om zich te focussen op hun taken. Door haar goede communicatie, pro-actieve houding en vakinhoudelijke kennis / ervaring kon Kim vrijwel alles wat van haar werd gevraagd snel en zelfstandig oppakken. Daarnaast was ze voortdurend bezig met het opsporen van verbeteringen, welke ze vervolgens uitrolde over zowel onze afdeling als in sommige gevallen de gehele organisatie. Ik ben ervan overtuigd dat Kim haar kwaliteiten en ervaring zal meenemen naar ieder bedrijf waar ze bij betrokken is en op deze manier gaat ze veel waarde toevoegen.

Jessica Heijne

Development Controller, LIFE Europe

Samen werken met Kim gaat soepel en vanuit openheid en duidelijkheid. Met haar in zee gaan betekent snelle en korte lijnen met heel veel flexibiliteit; zowel in wat ze voor je kan betekenen in brede zin als dat je een wisselend beroep op haar mag doen waardoor je in drukke tijden een directe hulplijn hebt maar je in rustigere tijden geen onnodige kosten hoeft te maken. Super concept!

Anouk van der Laan

Eigenaar, Psychotherapie bij Van der Laan

SUPERCHARGE YOUR BUSINESS IS VOOR JOU ALS:

 

 • Jij wilt werken met de juiste systemen voor jouw bedrijf die met je meegroeien in de toekomst en niet na een aantal maanden al achterhaald of aan vernieuwing toe zijn.
 • Jij meer wilt gaan automatiseren en werken met systemen en wilt weten wat je exact moet doen zonder dat je daar te veel tijd en energie aan kwijt bent.
 • Jij tegen weinig kosten wilt gaan automatiseren omdat je dan veel tijd bespaart en juist gaan stijgen in de omzet.

DE INHOUD

Tijdens Supercharge Your Business ga ik door middel van 5 stappen jou helpen met het beter inrichten van jouw bedrijf. We kijken met welke systemen en programma’s jij het beste kunt werken, zodat het meeste geautomatiseerd wordt en niet meer handmatig gedaan hoeft te worden. Aan het eind heb jij een op maat gemaakt adviesplan waar jij niet alleen op dat moment van profiteert, maar zeker de rest van jouw ondernemersleven.

 

1. VOORBEREIDING

 Voordat we starten, krijg jij van mij een aantal vragen toegestuurd. Met deze specifieke informatie kan ik ons eerste overleg goed voorbereiden en op deze manier starten wij vanaf een 0-punt en werken wij zo toe naar meer structuur, efficiëntie betere automatiseringen.

2. EERSTE OVERLEG

Tijdens het eerste overleg zullen wij meerdere punten bespreken. Aan de hand van dit overleg kunnen wij bespreken waar jij nu staat en welk doel jij wilt bereiken. Waar je met je onderneming naartoe wilt en waar jij wel en niet goed in bent.

3. KICK OFF

Tijdens de Kick Off zal ik aan de slag gaan met alle informatie die ik van jou gekregen heb en mijn advies opstellen in een adviesrapport. Dit adviesrapport bevat onder andere informatie over de juiste systemen en koppelingen voor jouw bedrijf, welke verzekeringen en/of documenten er nodig zijn, wie er hierbij kan helpen en ik maak een actieplan, zodat jij weet waar jouw prioriteiten liggen. Dit zal ik dan aan jou toesturen en dan zullen wij dit samen bespreken.

4. IMPLEMENTATIE

Aan de hand van mijn adviesrapport zullen wij samen alle stappen doorlopen tijdens een overleg en kijken wat jij kan doen, wat ik eventueel voor jou kan doen en wat je misschien beter kunt uitbesteden aan anderen.

5. CATCH UP

Na twee maanden zullen wij nog een sessie inplannen van ongeveer 1,5 uur om te kijken hoe het nu gaat, waar je eventueel tegen aanloopt en of ik jou nog ergens mee kan helpen.

DIT ZEGGEN ANDEREN OVER SUPERCHARGE YOUR BUSINESS

Ik ben een echte ondernemer: ik heb een missie, een passie en een hele duidelijke doelgroep die ik ontzettende waarde kan bieden. Wat ik NIET heb? Een talent voor het organiseren van mijn backoffice.  Na een tijd rondgelopen te hebben met het dringende gevoel dat ik van dat onderdeel de balen had, besloot ik dat het tijd was voor actie. Om te kunnen doen waar ik het beste in ben, moest ik iemand vinden om mij te ondersteunen. 

In mijn zoektocht naar een Virtual Assistent heb ik, na een berg aanmeldingen en een aantal gesprekken, heel bewust gekozen voor Kim. Waarom? Omdat zij mij heel pro-actief, al in het eerste gesprek, kon duiden wat ik eigenlijk nodig had: een duidelijk stappenplan om juist die backoffice tot in de puntjes voor elkaar te boksen. Yes! Dit is wat ik zocht! 

Haar persoonlijke Business Succesplan zet mij in actie. De stappen en aanbevelingen die Kim hierin voor mij opgenomen heeft, zorgen voor orde en overzicht. Én, heel belangrijk: Kim houdt mij accountable. 

Kortom: Kim zorgt ervoor dat ik nu echt kan gaan groeien en bloeien! 

Ingeborg Leenstra

Eigenaar, Make-up Your Business

Het voelde alsof een engel uit de lucht kwam vallen (goddank ze bestaan nog) toen ik Kim ontmoette. Ik ben een jonge startende ondernemer in de lingerie. Bij aanvang van mijn bedrijf, had ik werkelijk waar geen idee waar ik moest beginnen. Er komt zoveel op je af en bent overal tegelijk mee bezig.

Kim nam me vanaf de start bij de hand. Ze gaat samen met je kijken naar je bedrijf en maakt aan de hand daarvan een gestructureerd plan. In dit plan zijn alle processen chronologisch verwerkt, met ervaringsdeskundigen die je optioneel kan benaderen. Kim denkt goed mee en neemt alle wenselijke taken uit handen. Je kan je daardoor focussen op andere zaken. Dit zorgt voor rust en focus.

Ik heb Kim ervaren als een zeer betrokken persoonlijkheid. Ze biedt een luisterend oor en is erg betrokken bij de onderneming. Ik zou haar iedereen aanraden!

Sabine den Dekker

Eigenaar, LUXXILU Lingerie

NA SUPERCHARGE YOUR BUSINESS

 • Weet jij welke systemen bij jouw bedrijf passen en welke jij kan inzetten. Hierdoor werk jij een stuk effectiever en efficiënter.
 • Heb je tegen weinig kosten fijne systemen in gebruik die bij jouw bedrijf passen en die jij ook in kan zetten om juist een hogere omzet te draaien.
 • Werk jij met systemen die voor jou werken, die jou helpen jouw ideeën concreet te maken en deze zorgen ervoor dat de plannen die jij hebt, niet in jouw hoofd achterblijven, maar echt werkelijkheid worden.
 • Werk jij met systemen die met jou en jouw bedrijf meegroeien.
 • Weet jij welke stappen jij moet gaan zetten om jouw bedrijf zo efficiënt mogelijk in te richten.
 • Weet jij, wanneer jij hieraan toe bent, bij welke professional jij terecht kunt om jouw bedrijf nog meer te laten groeien.

WAT KRIJG JE NOG MEER..

Ik heb ook hele toffe samenwerkingen met andere ondernemers opgezet. Dit betekent dat jij profiteert van leuke kortingen en bonussen!

Marissa

Marissa is oprichtster van The Money Mate en een groot cijfer-liefhebber. Speciaal voor de deelnemers van de Efficiëntiesessie geeft zij korting op The Money Making Impact School! 

Jenneke

Jenneke van Knallen met SEO heeft zich vooral gespecialiseerd in Content Marketing, Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Personal Branding en Social Media Marketing. Speciaal voor de deelnemers van de Efficiëntiesessie geeft zij een korting op haar diensten.

Eline

Eline van The Brand Movement heeft jaren als merkontwerper gewerkt en wil nu al haar kennis en ervaring delen met jou! Speciaal voor de deelnemers van de Efficiëntiesessie geeft zij een korting of bonus op haar programma en cursussen.

Linde

Linde is personal branding fotografe en visagiste voor vrouwelijke ondernemers. De deelnemers van de Efficiëntiesessie krijgen een extra cadeau bij afname van een pakket.

Ilona

Ilona is een Techniek & Marketing VA. Speciaal voor de deelnemers van de Efficiëntiesessie geeft zij een korting op haar diensten.

Bonnie

Bonnie van Creative Studio Bonnie Duijs is grafisch vormgever & styliste. Speciaal voor de deelnemers van de Efficiëntiesessie geeft zij een korting op haar logo ontwerppakket.

Lisa

Lisa is oprichtster van LVH Marketing, hét marketingbureau voor ondernemers die in dit digitale tijdperk impact willen maken en consistent willen groeien. Lisa is o.a. gespecialiseerd in social media adverteren. Speciaal voor de deelnemers van de Efficiëntiesessie heeft zij een gave bonus!

Mégan

Mégan is Creatief Brand Expert en oprichtster van The Creative Concept Studio. Zij is gespecialiseerd in personal & business branding, social media marketing en social selling. Mégan heeft een online cursus over hoe je jouw business omtovert tot een authentiek & powerful merk, speciaal voor de deelnemers van de Efficiëntiesessie met een hele toffe bonus!

Emma

Emma van Emma's Tax Law maakt van jouw belastingen een feestje! Speciaal voor de deelnemers van de Efficiëntiesessie geeft zij een korting op haar complete pakket en haar KOR pakket.

Marloes

Marloes van Let’s get LOES is dé Wordpress Webdesigner voor een echt unieke website! Ze werkt exclusief met het gebruiksvriendelijke DIVI thema en maakt jouw website volledig op maat, zodat deze naadloos aansluit op jouw branding. Voor de deelnemers van de Efficiëntiesessie heeft zij een hele leuke bonus!

Susan

Susan is Instagram Business Expert en heeft zich gespecialiseerd in Instagram. Susan geeft een 1 op 1 Instagram training en heeft een online Instagram Business Academie met 10 waardevolle modules. Speciaal voor de deelnemers van de Efficiëntiesessie heeft zij een toffe bonus.

Marieke

Marieke is marketeer en wil zoveel mogelijk ondernemers helpen met een marketingstrategie die écht bij ze past. De deelnemers van de Efficiëntiesessie krijgen een cadeau bij afname van haar traject.

Maaike

Maaike is brand & business mentor en zij draagt bij aan het neerzetten van jouw bedrijfsfundering zodat jij opvalt door wie jij bent in plaats van door wat je doet. Speciaal voor de deelnemers van de Efficiëntiesessie geeft zij een korting op haar traject.

Barbara

Barbara is LinkedIn specialist. Zij helpt ondernemers om écht zichtbaar te zijn en zich te profileren als dé expert op hun vakgebied op LinkedIn. Als deelnemer van de Efficiëntiesessie ontvang je een mooie korting op een 1 op 1 sessie.

Linda

Linda helpt vrouwen die worstelen met zelftwijfel hun leven en business van de handrem te halen, zodat zij schaamteloos gaan stralen. In haar programma leert zij hen de blokkades te doorbreken en hun intuïtie weer de leiding te geven. Speciaal voor de deelnemers van de Efficiëntiesessie heeft zij een toffe bonus.

Janine

Janine is financieel ondernemingscoach en Profit First Professional. Met haar bedrijf Koken met Cijfers maakt zij financiën en cijfers leuk en creatief. De deelnemers van de Efficiëntiesessie krijgen een gratis Masterclass Profit First.

WAAROM ZOU JIJ DIT TRAJECT MET MIJ AANGAAN?

Niet alleen tijdens mijn werk als Virtual Assistant het afgelopen jaar, maar ook tijdens mijn werk in loondienst heb ik met vele verschillende systemen en programma’s gewerkt. Systemen en programma’s die heel efficiënt waren, die juist niet handig waren, systemen en programma’s met veel meer mogelijkheden die eigenlijk onbenut bleven, maar ook systemen en programma’s die totaal niet bij het bedrijf pasten.

Ik zie nog heel veel ondernemers die geen gebruik maken van de juiste systemen en daardoor heel veel tijd verliezen en hierdoor weer omzet laten liggen. Mijn doel is om deze ondernemers te helpen om efficiënter te werken, zodat zij kunnen groeien met hun bedrijf, meer tijd voor zichzelf hebben en meer resultaat halen met hun bedrijf.

Mensen gaan vaak af op iets wat ze wordt aangeraden of omdat er al jaren mee gewerkt wordt en eigenlijk geen tijd hebben om dit verder uit te zoeken, laten ze dit maar zo. Zo zonde! Want niets is fijner dan werken met systemen en programma’s die bij jouw bedrijf passen, makkelijk werkbaar zijn én die ook nog eens met jouw bedrijf meegroeien!

Ik kijk met jou mee, waar sta je nu en waar wil je in de toekomst staan? Wat snap je heel goed en waar kom je minder snel uit? Wat vind je écht leuk om te doen en wat doe je liever niet?

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Kim haar krachten liggen voornamelijk in het structuren en coördineren van administratieve processen. Zij heeft een directe en fijne manier van communiceren en is tevens een harde werkster. Ze pakt alles snel op, behoeft vaak geen tweede uitleg en denkt mee in oplossingen. Een flinke positieve hands on mentaliteit en ze bezit vooral over een goede dosis humor.

Nisreen Awad

Transaction & Process Consultant, Savills Nederland

DE INVESTERING

De investering voor Supercharge Your Business bedraagt €397 excl. BTW. De investering kan ook in twee termijnen van €227 excl. BTW worden voldaan.

Het feit dat Kim haar eigen Business Succes Programma heeft opgezet wilt al zeggen dat ze het super vindt om startende ondernemers te helpen.

Kim haar programma geeft je de handvatten om een stap verder te komen. Als je op zoek bent naar iemand met een groot netwerk die je verder kan helpen en je aan andere professionals kan koppelen, dan is Kim degene voor jou.

Ze heeft een enorme open persoonlijkheid en vindt het heerlijk samen met je te sparren om je business naar een hoger niveau te tillen.

Sophie Bozon

CONTACT

Denk je dat Supercharge Your Business iets voor jou is en zou je graag met mij hierover willen sparren (of gelijk aan de slag gaan)? Neem dan via onderstaand formulier contact met mij op.

10 + 12 =

GRATIS BUSINESS GROW SESSIE

Gaat dit nog iets te snel en wil je liever eerst kennismaken? Vraag dan een gratis Business Grow Sessie aan.