fbpx
Selecteer een pagina
 
DOOR KIM SOEMERS
januari 14, 2021Blog

Ga jij starten als ZZP’er? Of heb je jouw bedrijf misschien al opgericht? Als startende ondernemer komt er veel op je af. Daarnaast zijn er allerlei mogelijkheden en systemen die je kunt gebruiken om van jouw onderneming een succes te maken. Maar wat voor de een de juiste methode is, hoeft dat voor een ander niet te zijn. Bovendien is er voor startende ondernemers zoveel aanbod, dat het begrijpelijk is dat je door de bomen het bos niet meer ziet. Wil jij graag weten welke mogelijkheden jij het beste kan benutten? En wil je weten welke systemen jij het beste kan gebruiken om van jouw business een succes te maken? Ik vertel het je in dit artikel!

Starten als ZZP’er, been there done that!

Ikzelf onderneem sinds mei 2020. Daardoor weet ik hoe overweldigend het ondernemerschap in het begin kan zijn. Er komen allerlei dingen op je af en er zijn ook bepaalde keuzes die je moet maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan het kiezen van een boekhoudsysteem of de keuze om je website zelf te bouwen of dit door een ander te laten doen. En als je jouw website wilt laten bouwen, door wie laat je het dan doen? Denk ook eens aan het uitvogelen van welke juridische documenten je nodig hebt en door wie je die laat opstellen. En dan heb ik het nog niet eens over het opmaken van je huisstijl en het binnenhalen van opdrachten. 

Gelukkig had ik mensen om mij heen die mij bij de meeste dingen konden helpen. Toch ben ik ook veel uren kwijt geweest aan het achterhalen van wat voor mij goed en efficiënt werkte.

En ik ben niet de enige!

Toen ik ging starten als ZZP’er en af en toe door de bomen het bos niet meer zag, dacht ik dat het misschien aan mij zou liggen. Dankzij het ondernemerschap leerde ik echter veel (startende) ondernemers kennen die tegen hetzelfde aan liepen. Inmiddels weet ik veel meer over het starten en onderhouden van een eigen bedrijf en heb ik een netwerk opgebouwd dat bestaat uit ondernemers die stuk voor stuk goed zijn in hun vak. Met mijn kennis en ervaring wil ik graag andere ondernemers helpen met het neerzetten van een goede basis voor hun bedrijf. Ik wil andere ondernemers hiermee helpen, zodat zij niet net als ik er veel tijd en (onnodig meer) geld aan kwijt zijn. Bovendien wil ik andere ondernemers graag de onrust en frustratie onthouden die ik heb ervaren. Daarom heb ik mijn nieuwe dienst Supercharge Your Business gelanceerd!

Zet een goede basis neer dankzij mijn Supercharge Your Business programma!

Door naar andere ondernemers te luisteren, te observeren, analyseren en mijn ervaring in te zetten, kan ik andere ondernemers helpen om de juiste basis voor hun onderneming neer te zetten. Door als ondernemer aan dit programma mee te doen, scheelt het je enorm veel tijd, geld en frustratie om te starten als ZZP’er. En doordat ik mijn eigen kennis, ervaring en waardevolle netwerk inzet om je te helpen, weet je ook zeker dat je gelijk een goede basis neerzet van waaruit je kan verder bouwen aan het succes van jouw bedrijf. 

Supercharge Your Business in 4 stappen

Als je gaat starten als ZZP’er en mijn hulp inschakelt, doorloop je (gedeeltelijk) samen met mij 4 stappen. Door het op deze manier te doen, krijg jij weer de structuur en de rust terug die je nodig hebt om je écht te kunnen focussen op jouw onderneming. 

De 4 stappen zijn:

  1. De voorbereiding;
  2. Overleg;
  3. KICK OFF Supercharge Your Business;
  4. How to get Supercharge Your Business

De voorbereiding

We starten met het voorbereiden van ons eerste overleg. Om dit overleg goed te kunnen voorbereiden, zal ik je om specifieke informatie vragen.

Het eerste overleg

Tijdens het eerste overleg bespreken we meerdere punten. Zo gaan we samen kijken naar waar jij nu staat en welk(e) doel(en) je wilt behalen. We gaan kijken naar wat je graag wilt doen met jouw onderneming en wat juist niet.

KICK OFF Supercharge Your Business

Met alle informatie die je mij tijdens het eerste overleg hebt gegeven, kan ik een adviesrapport voor je opstellen. Dit rapport wordt jouw sleutel naar succes, want ik zal in het rapport precies vertellen wat je het beste kunt doen om jouw doel(en) te behalen.

Zaken die ik het adviesrapport opneem, zijn onder andere:

  • Welke systemen en koppelingen je het beste voor jouw onderneming kunt gebruiken;
  • Welke verzekeringen en/of documenten je nodig hebt;
  • En wie jou het beste bij deze zaken kunt helpen.

How to get Supercharge Your Business

Het is natuurlijk heel mooi om te weten wat je wilt bereiken en met welke middelen je dat kunt doen. Daarmee ben je er nog niet, want je moet die middelen ook nog goed gaan toepassen om daadwerkelijk van jouw bedrijf een succes te maken. Daarom stel ik niet alleen een adviesrapport, maar ook een actieplan voor je op. In dit plan vertel ik je welke zaken als eerste geregeld dienen te worden. Hierdoor weet je waar de prioriteiten liggen, welke actie als eerste moet worden uitgevoerd en welke acties daarna volgen. We bekijken samen welke acties jij zelf kan doen, of ik eventueel acties voor je kan uitvoeren en of er acties zijn die je beter kunt uitbesteden aan specialisten.

Waarom kiezen voor mijn Supercharge Your Business formule?

Misschien heb je er weleens aan gedacht om dingen uit te besteden, maar eigenlijk heb je daar het geld en/of de ruimte niet voor. Waarschijnlijk vind je het ook spannend om zaken uit handen te geven. Je ziet op het internet veel verschillende systemen voorbij komen en iedereen werkt weer ergens anders mee. Je hebt geen idee hoe deze systemen werken en in elkaar zitten. Je weet dus ook niet zo goed voor welk systeem je het beste kunt kiezen en je bent veel tijd kwijt aan het inwinnen van informatie om hierachter te komen. Daarnaast weet je eigenlijk ook te weinig af van de mogelijkheden van de systemen en hoe je de systemen aan elkaar koppelt. Toch zou het wel heel mooi zijn als je dit wel wist, want dan kun je bepaalde processen automatisch laten verlopen. Dat scheelt jou weer enorm veel tijd én kopzorgen.

Gun jezelf die rust en tijd

Het Supercharge Your Business programma geeft je dus rust en zal je enorm veel tijd schelen. Je ervaart geen stress meer, omdat je niet meer in je eentje alles moet uitzoeken. Dat scheelt je niet alleen enorm veel frustratie, maar zorgt er ook voor dat jij je goed kan focussen op het uitoefenen van jouw beroep. Je wilde immers starten als ZZP’er om te kunnen doen wat je het liefste doet.

Wat zeggen anderen over Supercharge Your Business?

Dat bij het starten als ZZP’er veel komt kijken, ervaarde ook Sabine. Zij was dan ook de eerste ondernemer die met Supercharge Your Business aan de slag ging en dit is wat zij hierover zegt:

“Het voelde alsof een engel uit de lucht kwam vallen (goddank ze bestaan nog) toen ik Kim ontmoette. Ik ben een jonge startende ondernemer in de lingerie. Bij aanvang van mijn bedrijf, had ik werkelijk geen idee waar ik moest beginnen. Er komt zoveel op je af en je bent overal tegelijk mee bezig.

Kim kijkt samen met je naar je bedrijf en maakt aan de hand daarvan een gestructureerd plan. In dit plan zijn alle processen chronologisch verwerkt, met ervaringsdeskundigen die je optioneel kan benaderen. Kim denkt goed mee en neemt alle wenselijke taken uit handen. Daardoor kan jij je focussen op andere zaken. Dit zorgt voor rust en focus.”

“Yes, dit is wat ik zocht!”
Ook Ingeborg heeft het Supercharge Your Business Programma gevolgd en is er erg tevreden over:

“Ik ben een echte ondernemer: ik heb een missie, een passie en een hele duidelijke doelgroep die ik veel waarde kan bieden. Wat ik NIET heb? Een talent voor het organiseren van mijn backoffice. Om te kunnen doen waar ik het beste in ben, moest ik iemand vinden om mij te ondersteunen.

Ik koos bewust voor Kim, omdat zij mij al in het eerste gesprek kon duiden wat ik eigenlijk nodig had: een duidelijk stappenplan om mijn backoffice tot in de puntjes voor elkaar te boksen. Yes, dit is wat ik zocht!

Het Business Success programma zet mij in actie. De stappen en aanbevelingen die Kim hierin voor mij opgenomen heeft, zorgen voor orde en overzicht. Én, heel belangrijk: Kim houdt mij accountable.

Kortom: Kim zorgt ervoor dat ik nu echt kan gaan groeien en bloeien!”

Ook andere ondernemers helpen jou bij Supercharge Your Business!

Om je tijdens het Supercharge Your Business programma zo goed mogelijk te kunnen helpen, ben ik samenwerkingen aangegaan met andere ondernemers. Dit zijn ondernemers waarmee ik zelf fijne ervaringen heb en waarvan ik weet dat zij jou goed kunnen helpen. Ze zijn namelijk stuk voor stuk een specialist in hun vakgebied. Deze ondernemers kunnen jou bijvoorbeeld helpen met het maken van een website, het maken van een logo en huisstijl of het inrichten van jouw marketing funnels. En alsof dat al niet tof genoeg is, geven zij de deelnemers van Supercharge Your Business ook nog eens een speciale korting op hun diensten of een bonus cadeau. Gewoon om elkaar te helpen!

Ga je niet starten als ZZP’er, maar heb je wel hulp nodig?

Ook als je niet gaat starten als ZZP’er, of inmiddels net bent begonnen, kan het best zijn dat je mijn hulp goed kunt gebruiken. Niet alleen beginnende ondernemers hebben namelijk baat bij het programma, integendeel zelfs: vaak als je al een aantal jaren onderneemt, kan het best zo zijn dat je denkt dat wat je momenteel doet goed is. Toch is vaak niets minder waar! Het is altijd een goed idee om jouw hele bedrijfsproces eens door iemand anders goed onder de loep te laten nemen. Misschien heb ik wel handige oplossingen voor je waar jezelf nooit aan zou hebben gedacht. Oplossingen die jou meer klanten en dus ook meer omzet kunnen opleveren. Wil je zeker weten dat je efficiënt genoeg werkt of voor de juiste dingen hebt gekozen? Doe dan mee met mijn Supercharge Your  Business programma!

Startende ondernemer of juist niet, Supercharge Your Business is er voor jou!

Of je nu gaat starten als ZZP’er, net bent begonnen of al wat jaren bezig bent: met Supercharge Your Business help ik jou om van jouw bedrijf een daadwerkelijk succes te maken. Wil jij ook gewoon weer rust in jouw hoofd? Weer energie krijgen van het werken in je bedrijf? En/of wil je graag zoveel mogelijk zaken geautomatiseerd hebben waardoor je jezelf veel tijd bespaart? Laat mij je dan helpen! Neem contact met mij op, zodat we elkaar kunnen leren kennen.