sparring call

Wat fijn dat je interesse hebt! Speciaal voor de ambitieuze ondernemers bied ik een gratis Sparring Call.

Ik denk graag met je mee over de mogelijkheden die er voor jou zijn. Waar liggen jouw kansen? Wat kan er beter? Wat kan je eventueel uit handen geven of waar mis jij structuur?

In de call gaan we kijken naar:

  • hoe je meer structuur aan kunt brengen in jouw bedrijf, waardoor er meer rust ontstaat;
  • hoe jij efficiënter te werk kunt gaan, zodat jij meer tijd over houdt om te besteden aan jouw core business of andere dingen die jij belangrijk vindt; én
  • of ik jou hierbij kan helpen.

Elke maand heb ik voor 4 ondernemers ruimte voor een gratis Sparring Call. Als je een gesprek wilt inplannen, vul dan onderstaand formulier in. Tijdens het gesprek kan ik kijken wat jij nodig hebt en of ik jou daarmee kan helpen. Ook als ik denk dat mijn aanbod (nog) niet passend voor je is, geef ik dat eerlijk aan.

Virtual Assistant, secretariële ondersteuning, personal assistant

*Om de kwaliteit te waarborgen is er slechts plek voor een beperkt aantal gesprekken die zorgvuldig worden geselecteerd. Per maand heb ik 4 plekken beschikbaar voor deze gratis Sparring Call, daarom maak ik een selectie uit de aanmeldingen die ik krijg. Als je bovenstaand formulier hebt ingevuld neem ik persoonlijk contact met je op. Mocht ik je niet kunnen helpen, dan laat ik je dat uiteraard ook weten. Ik behandel je gegevens vanzelfsprekend zorgvuldig en deze worden nooit aan derden verstrekt.