fbpx
Selecteer een pagina
 

REVIEWS

Virtual Green

Een fulltime baan, moeder en een idee in mijn hoofd die ik echt tot leven wilde brengen, maar geen idee hoe (bij een ernstig gebrek aan tijd). Gedreven door het argument, just begin en je kunt altijd 1 actie ondernemen die je dichter bij je doel brengt, ging ik op een avond googlen op de term Virtual Assistent en zo kwam ik uiteindelijk uit bij Kim en haar team. Kim sprak mij gelijk aan, recht voor zijn raap, proactief, een doorpakker en een doorzetter.  Niet bang om mij ook te wijzen op to do’s en naderende deadlines.

Na ons kennismakingsgesprek wist ik gelijk dat ik ervoor zou gaan en nu een paar maanden later ga ik dankzij Virtual Green live met Postpartum Essentials en ik ben zo trots als het maar kan. Ik besef me dat ik dit nooit voor elkaar had gekregen zonder Kim en vind het onwijs bijzonder om dit hele traject vanaf de start met haar te doorlopen. Kim communiceert duidelijk, is altijd benaderbaar, werkt super gestructureerd, heeft verstand van zaken en werkt met passie. Ik weet zeker dat Virtual Green nog veel groter en succesvoller gaat worden dan ze vandaag de dag al zijn.

Marieke de Raedt

Eigenaar, Postpartum Essentials

Als je nog twijfelt over een VA zeg ik gelijk doen! Kim en haar team zijn toppers. Aan een paar woorden hebben ze genoeg! En super snel en toegankelijk. Niks is ze te gek. Toen ik met mijn interieurstudio By Thimble meer structuur zocht zag ik Kim op sociale media voorbij komen. Ik dacht ik mail haar gewoon! En wat een leuk en verhelderend gesprek had ik met haar de volgende dag. Gelijk kwam ze met een passend plan. Stap voor stap begeleid ze ons. Wat heeft het mij en mijn team al meer structuur en tijd gebracht. Ontzettend blij met Kim en haar team!

Lieke Vingerghoed

Eigenaar, By Thimble Interieurstudio

Kim en haar team zijn vanaf dag 1 een enorme aanvulling op mijn bedrijf. Na het krijgen van mijn tweede kindje waren mijn dagen vooral gevuld met zorgen voor mijn baby en gezin en bleven er steeds maar taken liggen, die eigenlijk zonde waren om te laten liggen. Ik had net een boek geschreven en een e-learning geaccrediteerd gekregen en niemand wist ervan. Kim en haar team hebben zich direct hard gemaakt vanaf dag 1. Binnen no time stond mijn boek te koop op Bol.com en mijn website. Ook werd mijn website gereviewd en aangevuld met belangrijke content. Kim is een goede stok achter de deur voor mij. Ze pakt alles heel professioneel op, zet alle taken duidelijk op een rij in Trello en houdt de tijdslijnen goed in de gaten. Ze werkt proactief, zelfstandig en kan goed haar tijd indelen. Is er iets niet helemaal naar je zin? Bij Kim kan je tot het perfectionisme gaan en ze pakt ieder punt van “kritiek” heel professioneel op en zet de aanpassingen direct door. Bij Kim en haar team weet ik dat ik eindelijk een aantal taken neer kan leggen zonder mij zorgen te maken of het wel goed komt. Ik hoef niet bovenop haar te zitten of de taken wel gedaan worden. Ze communiceert heel duidelijk en je weet waar je aan toe bent met haar. Kim, een vrouw die weet wat ze wil, hoe ze het wil en het ook nog eens voor elkaar krijgt! Denk ik aan Virtual Green Support, dan krijg ik al een glimlach op mijn gezicht en weet ik dat ik mijn zaken voor elkaar krijg. Absoluut een aanrader!

Rianne Tooten

Eigenaar, Rianne Tooten

Ik kwam bij Kim terecht omdat ik binnen mijn bedrijf een paar taken had die ik zelf moeilijk vond en waarvan het beter was als iemand anders het zou doen. Gaande weg zag ik steeds meer dingen die ik beter aan Kim kon overlaten. Ondertussen is Kim onmisbaar in mijn bedrijf en zorgt ze ervoor dat ik veel meer tot rust kom tijdens mijn werk. Zodra ik het te druk heb, springt Kim nog wat extra bij, zodat mijn klanten niet te kort komen. Kim is een leuke gezellige meid, waarmee je heel fijn kan werken. Ze reageert mega snel en ondersteunt mij echt waar ze kan. Ik zou haar dan ook echt aan iedereen aanraden die iets meer rust in haar bedrijf wilt ervaren.

Emma Verschure

Belastingadviseur, Emma's Tax Law

Toen CHiQ de Nederlandse markt betrok, zochten wij iemand die in Nederland en België het primaire contact kon zijn voor klanten en daarnaast goed is in het opzetten en beheren van klantprocessen in de aftersales. Kim kon in dit gat springen en wist zich flexibel in te zetten voor onze organisatie. Ik ben blij met Kim.

David van Hoven

Representative Netherlands and Belgium, Changhong Europe Electric s.r.o

Vanwege de toegenomen vraag naar door IVC geproduceerde vloeren kregen onze projectadviseurs het gaandeweg telkens drukker. Door tijdgebrek bleven bepaalde zaken langer liggen dan wenselijk is, zoals bijvoorbeeld het nabellen van stalenaanvragen en het organiseren van het relatiebeheersysteem. We waren op zoek naar iemand die ons hierin voor een aantal uren per week de gewenste ondersteuning kon leveren. Via een relatie kreeg ik de tip om eens met Kim te gaan praten.

Al gauw werd daarbij duidelijk dat Kim voor ons de juiste persoon is om deze ondersteuning te leveren. Al tijdens de uitleg van onze werkwijze en het relatiebeheersysteem merkte ik dat ze dingen snel doorziet en goed begrijpt wat de bedoeling is. Inmiddels zijn we meer dan een half jaar verder en heeft Kim bewezen een belangrijke toegevoegde waarde te zijn binnen ons team. Ze werkt snel en efficiënt en communiceert uitstekend met de projectadviseurs. Ik mag dan ook zeggen dat we zeer tevreden zijn over de samenwerking met haar.

Marcel Lapère

Sales Manager Specification, IVC Commercial

Sinds het begin is Kim erg betrokken bij mijn bedrijf en denkt waar nodig mee aan de efficiëntie in het bedrijf, zowel financieel als wel de praktische zaken binnen haar vakgebied.

Ze neemt mij heel wat werk uit handen waardoor ik mij kan focussen op hetgeen waarom ik een aantal jaar geleden mijn bedrijf ben begonnen, namelijk het vervaardigen van metalen producten.

Tim de Ridder

Eigenaar, De Ridder Metaalbewerking

Samenwerken met Kim is gewoon zo super relaxed, je spreekt de zaken af en je mailt de dingen naar Kim en het wordt geregeld. Je ziet de afspraken in je agenda verschijnen. Op je social media zie je de post voorbij komen. Het is gewoon super om Kim in je team te hebben en je weet gewoon dat het dan wordt geregeld.

Rapporten worden gecontroleerd en samengebonden, je krijgt ze keurig weer terug in je mailbox. Kim denkt in mogelijkheden en communiceert duidelijk. De backoffice is bij Kim in goede handen.

Mark de Jong

Eigenaar, Malsen Sport en Civiel

Met veel plezier werk ik wekelijks samen met Kim. Ze is een echte ondernemer, begrijpt de urgentie van bepaalde zaken en is een echte aanpakker. Ze neemt mij enorm veel uit handen en denkt proactief en creatief mee. Ze is altijd goed bereikbaar en communiceert duidelijk en open.

Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en maakt dat de drempel om haar hulp te vragen laag is. Je voelt je altijd welkom met je vraagstuk.

Milou Stroek

Eigenaar, Highway B.V. & MilouJoline

Kim is een doorpakker en iemand die prioriteiten goed kan inschatten. Zo fijn! Ze communiceert prettig en werkt zorgvuldig, is helder en eerlijk. Ik kan Kim van harte aanbevelen!

Laura Hindriks

Eigenaar, Laura Hindriks interieurontwerp

Binnen StartNuOp is Kim verantwoordelijk voor de klantenservice, met name het beantwoorden van mails van klanten. Daarnaast kan ik bij haar terecht voor alle grote en kleine TODO’s die anders te lang zouden blijven liggen, zoals het transcriberen van video’s, het checken van teksten en het inboeken van facturen.

Kim werkt snel, communiceert duidelijk en denkt met je mee. Daarnaast is ze een echte ondernemer die vol ideeën zit om zowel haar eigen bedrijf, als dat van haar klanten te optimaliseren en te laten groeien. De ideale persoon dus om het backoffice stuk aan over te laten!

Paula van Strien

Eigenaar, StartNuOp

Wij zijn erg blij met deze topper. Als installateur krijgen wij regelmatig te maken met projecten die een snelle uitbreiding van het team vragen. Het is dan fijn als we een kundig iemand in kunnen schakelen die er direct staat en de zaken proactief oppakt. Kim is deze persoon voor ons. Ze pakt het project op en laat het pas los als het project af is. Tussentijds geeft ze regelmatig terugkoppelingen en als er iets tussen wal en schip dreigt te vallen, trekt ze aan de bel. Kim = geen zorgen.

Michel Bruijn

Projectmanager, Installatiebedrijf P. Bruijn

Samenwerken met Kim gaat soepel en vanuit openheid en duidelijkheid. Met haar in zee gaan betekent snelle en korte lijnen met heel veel flexibiliteit; zowel in wat ze voor je kan betekenen in brede zin als dat je een wisselend beroep op haar mag doen, waardoor je in drukke tijden een directe hulplijn hebt, maar je in rustigere tijden geen onnodige kosten hoeft te maken. Super concept!

Anouk van der Laan

Eigenaar, Psychotheraptie bij Van der Laan

Samenwerken met Kim is laagdrempelig en snel. Ze heeft maar een paar woorden nodig om te begrijpen wat ze op kan pakken. Daarnaast communiceert ze duidelijk en is ze ad hoc bereikbaar voor taken. Wat ik waardeer aan Kim is dat ze meedenkt in mogelijkheden en makkelijk benaderbaar is.

Lian Mutsers

Eigenaar, Lian Mutsers Praktijk voor Psychologie & Coaching

Kim heeft voor ons bedrijf de serviceafdeling opgepakt en dat doet zij op een energieke en vastberaden wijze. Service en klachtenafhandelingen zijn voor veel bedrijven vaak een ondergeschoven kindje en dat was ook bij ons het geval. Klachten werden gemeld bij iemand binnen ons bedrijf en dan werd het standaard  protocol gevolgd van “iedereen dacht dat iemand het zou doen maar niemand deed het” met als gevolg een ontevreden klant. Met Kim hebben wij eindelijk iemand binnen onze organisatie die dit gehele proces oppakt vanaf de melding tot en met de afhandeling. Alles wordt door haar keurig vastgelegd en iedereen wordt op het juiste moment ingelicht. Mede door haar inbreng zijn onze klanten, ondanks een klacht, toch blij met deze professionele aanpak, en zo maken wij van iedere klacht weer een kans.

Dick Knijn

Directeur, Ruiten Visie B.V.

Ik ben een echte ondernemer: ik heb een missie, een passie en een hele duidelijke doelgroep die ik ontzettende waarde kan bieden. Wat ik NIET heb? Een talent voor het organiseren van mijn backoffice.  Na een tijd rondgelopen te hebben met het dringende gevoel dat ik van dat onderdeel de balen had, besloot ik dat het tijd was voor actie. Om te kunnen doen waar ik het beste in ben, moest ik iemand vinden om mij te ondersteunen.

In mijn zoektocht naar een Virtual Assistent heb ik, na een berg aanmeldingen en een aantal gesprekken, heel bewust gekozen voor Kim. Waarom? Omdat zij mij heel pro-actief, al in het eerste gesprek, kon duiden wat ik eigenlijk nodig had: een duidelijk stappenplan om juist die backoffice tot in de puntjes voor elkaar te boksen. Yes! Dit is wat ik zocht!

Haar persoonlijke Business Succesplan zet mij in actie. De stappen en aanbevelingen die Kim hierin voor mij opgenomen heeft, zorgen voor orde en overzicht. Én, heel belangrijk: Kim houdt mij accountable.

Kortom: Kim zorgt ervoor dat ik nu echt kan gaan groeien en bloeien!

Ingeborg Leenstra

Eigenaar, Make-up Your Business

Het feit dat Kim haar eigen Business Succes Programma heeft opgezet wilt al zeggen dat ze het super vindt om startende ondernemers te helpen.

Kim haar programma geeft je de handvatten om een stap verder te komen. Als je op zoek bent naar iemand met een groot netwerk die je verder kan helpen en je aan andere professionals kan koppelen, dan is Kim degene voor jou.

Ze heeft een enorme open persoonlijkheid en vindt het heerlijk samen met je te sparren om je business naar een hoger niveau te tillen.

Sophie Bozon

Het voelde alsof een engel uit de lucht kwam vallen (goddank ze bestaan nog) toen ik Kim ontmoette. Ik ben een jonge startende ondernemer in de lingerie. Bij aanvang van mijn bedrijf, had ik werkelijk waar geen idee waar ik moest beginnen. Er komt zoveel op je af en bent overal tegelijk mee bezig.

Kim nam me vanaf de start bij de hand. Ze gaat samen met je kijken naar je bedrijf en maakt aan de hand daarvan een gestructureerd plan. In dit plan zijn alle processen chronologisch verwerkt, met ervaringsdeskundigen die je optioneel kan benaderen. Kim denkt goed mee en neemt alle wenselijke taken uit handen. Je kan je daardoor focussen op andere zaken. Dit zorgt voor rust en focus.

Ik heb Kim ervaren als een zeer betrokken persoonlijkheid. Ze biedt een luisterend oor en is erg betrokken bij de onderneming. Ik zou haar iedereen aanraden!

Sabine den Dekker

Eigenaar, LUXXILU Lingerie