fbpx
 

Samenwerken met Kim is laagdrempelig en snel. Ze heeft maar een paar woorden nodig om te begrijpen wat ze op kan pakken. Daarnaast communiceert ze duidelijk en is ze ad hoc bereikbaar voor taken. Wat ik waardeer aan Kim is dat ze meedenkt in mogelijkheden en makkelijk benaderbaar is.

Lian Mutsers

Eigenaar, Lian Mutsers Praktijk voor Psychologie & Coaching

Binnen StartNuOp is Kim verantwoordelijk voor de klantenservice, met name het beantwoorden van mails van klanten. Daarnaast kan ik bij haar terecht voor alle grote en kleine TODO's die anders te lang zouden blijven liggen, zoals het transcriberen van video's, het checken van teksten en het inboeken van facturen.

Kim werkt snel, communiceert duidelijk en denkt met je mee. Daarnaast is ze een echte ondernemer die vol ideeën zit om zowel haar eigen bedrijf, als dat van haar klanten te optimaliseren en te laten groeien. De ideale persoon dus om het backoffice stuk aan over te laten!

Paula van Strien

Eigenaar, StartNuOp

Samenwerken met Kim gaat soepel en vanuit openheid en duidelijkheid. Met haar in zee gaan betekent snelle en korte lijnen met heel veel flexibiliteit; zowel in wat ze voor je kan betekenen in brede zin als dat je een wisselend beroep op haar mag doen, waardoor je in drukke tijden een directe hulplijn hebt, maar je in rustigere tijden geen onnodige kosten hoeft te maken. Super concept!

Anouk van der Laan

Eigenaar, Psychotherapie bij Van der Laan

Kim is een doorpakker en iemand die prioriteiten goed kan inschatten. Zo fijn! Ze communiceert prettig en werkt zorgvuldig, is helder en eerlijk. Ik kan Kim van harte aanbevelen!

Laura Hindriks

Eigenaar, Laura Hindriks.

Het feit dat Kim haar eigen Business Succes Programma heeft opgezet wilt al zeggen dat ze het super vindt om startende ondernemers te helpen.

Kim haar programma geeft je de handvatten om een stap verder te komen. Als je op zoek bent naar iemand met een groot netwerk die je verder kan helpen en je aan andere professionals kan koppelen, dan is Kim degene voor jou.

Ze heeft een enorme open persoonlijkheid en vindt het heerlijk samen met je te sparren om je business naar een hoger niveau te tillen.

Sophie Bozon

Met veel plezier werk ik wekelijks samen met Kim. Ze is een echte ondernemer, begrijpt de urgentie van bepaalde zaken en is een echte aanpakker. Ze neemt mij enorm veel uit handen en denkt proactief en creatief mee. Ze is altijd goed bereikbaar en communiceert duidelijk en open.

Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en maakt dat de drempel om haar hulp te vragen laag is. Je voelt je altijd welkom met je vraagstuk.

Milou Stroek

Eigenaar, Highway & MilouJoline

Ik ben een echte ondernemer: ik heb een missie, een passie en een hele duidelijke doelgroep die ik ontzettende waarde kan bieden. Wat ik NIET heb? Een talent voor het organiseren van mijn backoffice.  Na een tijd rondgelopen te hebben met het dringende gevoel dat ik van dat onderdeel de balen had, besloot ik dat het tijd was voor actie. Om te kunnen doen waar ik het beste in ben, moest ik iemand vinden om mij te ondersteunen. 

In mijn zoektocht naar een Virtual Assistent heb ik, na een berg aanmeldingen en een aantal gesprekken, heel bewust gekozen voor Kim. Waarom? Omdat zij mij heel pro-actief, al in het eerste gesprek, kon duiden wat ik eigenlijk nodig had: een duidelijk stappenplan om juist die backoffice tot in de puntjes voor elkaar te boksen. Yes! Dit is wat ik zocht! 

Haar persoonlijke Business Succesplan zet mij in actie. De stappen en aanbevelingen die Kim hierin voor mij opgenomen heeft, zorgen voor orde en overzicht. Én, heel belangrijk: Kim houdt mij accountable. 

Kortom: Kim zorgt ervoor dat ik nu echt kan gaan groeien en bloeien! 

Ingeborg Leenstra

Eigenaar, Make-up Your Business

Kim heeft voor ons bedrijf de serviceafdeling opgepakt en dat doet zij op een energieke en vastberaden wijze. Service en klachtenafhandelingen zijn voor veel bedrijven vaak een ondergeschoven kindje en dat was ook bij ons het geval. Klachten werden gemeld bij iemand binnen ons bedrijf en dan werd het standaard  protocol gevolgd van “iedereen dacht dat iemand het zou doen maar niemand deed het” met als gevolg een ontevreden klant. Met Kim hebben wij eindelijk iemand binnen onze organisatie die dit gehele proces oppakt vanaf de melding tot en met de afhandeling. Alles wordt door haar keurig vastgelegd en iedereen wordt op het juiste moment ingelicht. Mede door haar inbreng zijn onze klanten, ondanks een klacht, toch blij met deze professionele aanpak, en zo maken wij van iedere klacht weer een kans.

Dick Knijn

Directeur, Ruiten Visie B.V.

Wij zijn erg blij met deze topper. Als installateur krijgen wij regelmatig te maken met projecten die een snelle uitbreiding van het team vragen. Het is dan fijn als we een kundig iemand in kunnen schakelen die er direct staat en de zaken proactief oppakt. Kim is deze persoon voor ons. Ze pakt het project op en laat het pas los als het project af is. Tussentijds geeft ze regelmatig terugkoppelingen en als er iets tussen wal en schip dreigt te vallen, trekt ze aan de bel. Kim = geen zorgen.

Michel Bruijn

Projectmanager, Installatiebedrijf P. Bruijn

Het voelde alsof een engel uit de lucht kwam vallen (goddank ze bestaan nog) toen ik Kim ontmoette. Ik ben een jonge startende ondernemer in de lingerie. Bij aanvang van mijn bedrijf, had ik werkelijk waar geen idee waar ik moest beginnen. Er komt zoveel op je af en bent overal tegelijk mee bezig.

Kim nam me vanaf de start bij de hand. Ze gaat samen met je kijken naar je bedrijf en maakt aan de hand daarvan een gestructureerd plan. In dit plan zijn alle processen chronologisch verwerkt, met ervaringsdeskundigen die je optioneel kan benaderen. Kim denkt goed mee en neemt alle wenselijke taken uit handen. Je kan je daardoor focussen op andere zaken. Dit zorgt voor rust en focus.

Ik heb Kim ervaren als een zeer betrokken persoonlijkheid. Ze biedt een luisterend oor en is erg betrokken bij de onderneming. Ik zou haar iedereen aanraden!

Sabine den Dekker

Eigenaar, LUXXILU Lingerie

Wij werken met plezier samen met Kim.

Ze neemt veel werk uit handen en neemt daartoe zelf het initiatief. Ze communiceert goed en is enthousiast. Ook denkt ze goed mee en is ze in staat snel bekend te raken met de werkflow in het bedrijf. Haar aanwezigheid is waardevol.

Novum juristen

Ben zo blij met Kim.

Ik heb een schoonheidssalon en Kim helpt mij zo goed bij de marketing (nieuwsbrieven en social media). Zij heeft daar echt sjoege van.
Kim heeft net ook weer een prachtige advertentie voor mij gemaakt die ik wil laten plaatsen in een krant. Ik zeg zo “ ieder zijn vak”.

Bedankt Kim.

Rolinka Schuit

Schoonheidsspecialiste, Schoonheidssalon Rolinka

Ik heb geruime tijd met veel plezier samen met Kim gewerkt. Vanaf het moment dat Kim binnenkwam bij de organisatie waar wij samen werkzaam waren gaf, ze een frisse invulling aan de functie en nam ze werk uit handen waardoor anderen op de afdeling meer tijd hadden om zich te focussen op hun taken. Door haar goede communicatie, pro-actieve houding en vakinhoudelijke kennis / ervaring kon Kim vrijwel alles wat van haar werd gevraagd snel en zelfstandig oppakken. Daarnaast was ze voortdurend bezig met het opsporen van verbeteringen, welke ze vervolgens uitrolde over zowel onze afdeling als in sommige gevallen de gehele organisatie. Ik ben ervan overtuigd dat Kim haar kwaliteiten en ervaring zal meenemen naar ieder bedrijf waar ze bij betrokken is en op deze manier gaat ze veel waarde toevoegen.

Jessica Heijne

Development Controller, LIFE Europe

Ik zou Kim omschrijven als een fijne collega/professional die prettig in de omgang is. Zowel qua werksfeer, als inhoudelijk werk heeft Kim naar mijn mening een waardevolle bijdrage aan het team en aan het bedrijf geleverd. Kim is positief ingesteld en werkt snel en zorgvuldig.

Ik zou Kim aanbevelen omdat zij prettig in de omgang is en daarnaast ook zeer goed in haar werk.

Ilke Gerrits

Advocaat | Partner, SVZ Advocaten

Kim haar krachten liggen voornamelijk in het structuren en coördineren van administratieve processen. Zij heeft een directe en fijne manier van communiceren en is tevens een harde werkster. Ze pakt alles snel op, behoeft vaak geen tweede uitleg en denkt mee in oplossingen. Een flinke positieve hands on mentaliteit en ze bezit vooral over een goede dosis humor.

Nisreen Awad

Transaction & Process Consultant, Savills Nederland

Kim weet veel, werkt graag en is niet vies om haar handen uit de mouwen te steken. Daarnaast is zij, door haar positieve en enthousiaste houding, een prettige collega om mee samen te werken.

Kim is consistent in het aanleveren van goed werk en daarom weet men te allen tijde wat zij aan haar hebben en zo kunnen zij zich onbezorgd richten op hun core werkzaamheden.

Yvette Zijlstra

Team Secretary, Intertrust Group

Kim is voor mij werkzaam geweest als secretaresse bij Guido de Wit advocaten te Alkmaar. Zij versterkte het team als een goede secretaresse. Haar aanwezigheid was waardevol vanwege haar teamgeest en proactieve instelling in haar werk en binnen kantoor.

Een leuke meid om mee samen te werken.

Sjoerd Postma

Advocaat, Guido de Wit advocaten