Wij werken met plezier samen met Kim.

Ze neemt veel werk uit handen en neemt daartoe zelf het initiatief. Ze communiceert goed en is enthousiast. Ook denkt ze goed mee en is ze in staat snel bekend te raken met de werkflow in het bedrijf. Haar aanwezigheid is waardevol.

Novum juristen

Ben zo blij met Kim.

Ik heb een schoonheidssalon en Kim helpt mij zo goed bij de marketing (nieuwsbrieven en social media). Zij heeft daar echt sjoege van.
Kim heeft net ook weer een prachtige advertentie voor mij gemaakt die ik wil laten plaatsen in een krant. Ik zeg zo “ ieder zijn vak”.

Bedankt Kim.

Rolinka Schuit

Schoonheidsspecialiste, Schoonheidssalon Rolinka

Ik heb geruime tijd met veel plezier samen met Kim gewerkt. Vanaf het moment dat Kim binnenkwam bij de organisatie waar wij samen werkzaam waren gaf, ze een frisse invulling aan de functie en nam ze werk uit handen waardoor anderen op de afdeling meer tijd hadden om zich te focussen op hun taken. Door haar goede communicatie, pro-actieve houding en vakinhoudelijke kennis / ervaring kon Kim vrijwel alles wat van haar werd gevraagd snel en zelfstandig oppakken. Daarnaast was ze voortdurend bezig met het opsporen van verbeteringen, welke ze vervolgens uitrolde over zowel onze afdeling als in sommige gevallen de gehele organisatie. Ik ben ervan overtuigd dat Kim haar kwaliteiten en ervaring zal meenemen naar ieder bedrijf waar ze bij betrokken is en op deze manier gaat ze veel waarde toevoegen.

Jessica Heijne

Development Controller, LIFE Europe

Ik zou Kim omschrijven als een fijne collega/professional die prettig in de omgang is. Zowel qua werksfeer, als inhoudelijk werk heeft Kim naar mijn mening een waardevolle bijdrage aan het team en aan het bedrijf geleverd. Kim is positief ingesteld en werkt snel en zorgvuldig.

Ik zou Kim aanbevelen omdat zij prettig in de omgang is en daarnaast ook zeer goed in haar werk.

Ilke Gerrits

Advocaat | Partner, SVZ Advocaten

Kim haar krachten liggen voornamelijk in het structuren en coördineren van administratieve processen. Zij heeft een directe en fijne manier van communiceren en is tevens een harde werkster. Ze pakt alles snel op, behoeft vaak geen tweede uitleg en denkt mee in oplossingen. Een flinke positieve hands on mentaliteit en ze bezit vooral over een goede dosis humor.

Nisreen Awad

Transaction & Process Consultant, Savills Nederland

Kim weet veel, werkt graag en is niet vies om haar handen uit de mouwen te steken. Daarnaast is zij, door haar positieve en enthousiaste houding, een prettige collega om mee samen te werken.

Kim is consistent in het aanleveren van goed werk en daarom weet men te allen tijde wat zij aan haar hebben en zo kunnen zij zich onbezorgd richten op hun core werkzaamheden.

Yvette Zijlstra

Team Secretary, Intertrust Group

Kim is voor mij werkzaam geweest als secretaresse bij Guido de Wit advocaten te Alkmaar. Zij versterkte het team als een goede secretaresse. Haar aanwezigheid was waardevol vanwege haar teamgeest en proactieve instelling in haar werk en binnen kantoor.

Een leuke meid om mee samen te werken.

Sjoerd Postma

Advocaat, Guido de Wit advocaten