fbpx
Selecteer een pagina
 

Aan deze training heb je écht wat! Eerst dacht ik: dat weet ik allemaal wel, maar in de 8 modules wordt er net even wat dieper op de inhoud ingegaan en daardoor is het effect groot.

De training is duidelijk van opzet, eenvoudig te volgen en toe te passen. 

Door deze training werk ik echt efficiënter en is er meer overzicht. Een echte aanrader!

Tanja Lucke

Eigenaar, VA Star

Kim haar krachten liggen voornamelijk in het structuren en coördineren van administratieve processen. Zij heeft een directe en fijne manier van communiceren en is tevens een harde werkster. Ze pakt alles snel op, behoeft vaak geen tweede uitleg en denkt mee in oplossingen. Een flinke positieve hands on mentaliteit en ze bezit vooral over een goede dosis humor.

Nisreen Awad

Transaction & Process Consultant, Savills Nederland

Kim weet veel, werkt graag en is niet vies om haar handen uit de mouwen te steken. Daarnaast is zij, door haar positieve en enthousiaste houding, een prettige collega om mee samen te werken.

Kim is consistent in het aanleveren van goed werk en daarom weet men te allen tijde wat zij aan haar hebben en zo kunnen zij zich onbezorgd richten op hun core werkzaamheden.

Yvette Zijlstra

Team Secretary, Intertrust Group

Kim is voor mij werkzaam geweest als secretaresse bij Guido de Wit advocaten te Alkmaar. Zij versterkte het team als een goede secretaresse. Haar aanwezigheid was waardevol vanwege haar teamgeest en proactieve instelling in haar werk en binnen kantoor.

Een leuke meid om mee samen te werken.

Sjoerd Postma

Advocaat, Guido de Wit advocaten