fbpx
Selecteer een pagina
 

OVER KIM

Van kleins af aan ondersteunen en organiseren

Van kleins af aan weet ik dat het ondersteunen en organiseren mij echt op het lijf geschreven is. Vroeger ging ik namelijk met mijn vader mee naar kantoor, daar mocht ik hem helpen met archiefwerk en het invoeren van gegevens. Ik vond dit geweldig om te doen en wist toen al dat ik later graag secretaresse wilde worden. Na het afronden van mijn versnelde HBO-opleiding ben ik dan ook meteen aan de slag gegaan als office-manager en secretaresse.

Ondernemersbloed

Toch voelde ik dat er iets miste, er kroop ondernemersbloed door mijn aderen, ik wilde meer! Mijn eigen bedrijf, gespecialiseerd in ondersteunen en organiseren en zo andere ondernemers helpen groeien en meer omzet laten genereren. Dat was mijn droom!

Mijn bedrijf gestart

In 2020 heb ik die droom gerealiseerd en mijn eigen bedrijf Virtual Green gestart. De keuze voor de naam was snel gemaakt. Het is een combinatie van digitaal en duurzaam ondernemen. Daarbij heet ik Kim Groen-Soemers, dus heeft Green een dubbele betekenis: het is hoe ik heet maar ook waar ik voor sta.

Ik heb me gespecialiseerd in bedrijven efficiënter laten werken, daar ligt echt mijn kracht. De pijnpunten bij bedrijven wegnemen en ervoor zorgen dat het bedrijf weer gaat groeien, daar houd ik van!

Ondernemers laten groeien

Ik doe elke dag werk waar ik blij van word, waar ik energie van krijg met leuke en tevreden klanten en dat gun ik jou ook! Het ontzorgen van ondernemers en ze weer krachtig en met plezier laten ondernemen is waar Virtual Green voor staat.

HET TEAM

Isabella Louwerens

Isabella Louwerens

Marketing Assistant

Sinds ik ben begonnen met mijn studie aan de Hogeschool Rotterdam (welke ik in 2023 ga afronden), heb ik meer interesse en affiniteit ontwikkeld met o.a. marketing en sales. Ondertussen heb ik al wat ervaring in het vak door vele praktijkgerichte projecten en diverse stages. Doordat ik erg leergierig ben en nooit stil zit, leer ik dagelijks nieuwe mogelijkheden welke ik direct kan toepassen. Hier haal ik veel energie uit! Ik kan mijn kennis en ervaring toepassen en jou ondersteunen waar nodig. Samen werken we naar het hoogst mogelijk haalbare resultaat!

In mijn vrije tijd ben ik graag op stap met vrienden voor de leukste feestjes, drankjes en dansjes!

Yvette Zijlstra

Yvette Zijlstra

Business Support

Door mijn 16 jaar ervaring als Secretaresse en Management Assistant zie ik waar ik kan ondersteunen, zodat jij je kan richten op waar je goed in bent. Ik word er blij van als je het vertrouwen hebt dat zaken snel en goed worden opgepakt en ik maar aan een half woord genoeg heb.

Naast alles wat hierboven staat, ben ik in mijn vrije tijd een Bourgondiër en loop ik graag de bergen op in Spanje om te genieten van het uitzicht.

Noa Groen

Noa Groen

Project Support

Binnen Virtual Green focus ik me voornamelijk op project support. Ik ben momenteel bezig met de afronding van mij studie maatschappelijk werk en dienstverlening. Door mijn verschillende stageplekken, waaronder eentje bij een gemeente, heb ik mij de afgelopen jaren veel bezig gehouden met communicatie op verschillende manieren. Door het samenwerken met Kim, heb ik geleerd hoe fijn het is om mensen een helpende hand te bieden. Ook heb ik geleerd wat het belang kan zijn van het werken met een team en hoe Virtual Green als bedrijf hier op een positieve manier aan kan bijdragen. Verder heeft het jaren werken in de horeca gezorgd voor een gedreven mentaliteit en veel doorzettingsvermogen.

Wat kunnen wij voor jou betekenen?

Reviews

Met veel plezier werk ik wekelijks samen met Kim. Ze is een echte ondernemer, begrijpt de urgentie van bepaalde zaken en is een echte aanpakker. Ze neemt mij enorm veel uit handen en denkt proactief en creatief mee. Ze is altijd goed bereikbaar en communiceert duidelijk en open.

Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en maakt dat de drempel om haar hulp te vragen laag is. Je voelt je altijd welkom met je vraagstuk.

Milou Stroek

Eigenaar, Highway & MilouJoline

Sinds het begin is Kim erg betrokken bij mijn bedrijf en denkt waar nodig mee aan de efficiëntie in het bedrijf, zowel financieel als wel de praktische zaken binnen haar vakgebied.

Ze neemt mij heel wat werk uit handen waardoor ik mij kan focussen op hetgeen waarom ik een aantal jaar geleden mijn bedrijf ben begonnen, namelijk het vervaardigen van metalen producten.

Tim de Ridder

Eigenaar, De Ridder Metaalbewerking

Ik kwam bij Kim terecht omdat ik binnen mijn bedrijf een paar taken had die ik zelf moeilijk vond en waarvan het beter was als iemand anders het zou doen. Gaande weg zag ik steeds meer dingen die ik beter aan Kim kon overlaten. Ondertussen is Kim onmisbaar in mijn bedrijf en zorgt ze ervoor dat ik veel meer tot rust kom tijdens mijn werk. Zodra ik het te druk heb, springt Kim nog wat extra bij, zodat mijn klanten niet te kort komen. Kim is een leuke gezellige meid, waarmee je heel fijn kan werken. Ze reageert mega snel en ondersteunt mij echt waar ze kan. Ik zou haar dan ook echt aan iedereen aanraden die iets meer rust in haar bedrijf wilt ervaren.

Emma Verschure

Belastingadviseur, Emma's Tax Law