fbpx
 
Virtual Assistant, secretariële ondersteuning, personal assistant, business support, office support

Hi, ik ben Kim!

Virtual Assistant en Efficiëntie Expert

Ik ben Kim Groen-Soemers en ik woon samen met mijn partner in Noord-Scharwoude. Van kleins af aan weet ik dat het ondersteunen en het organiseren echt mijn ding is, dit heb ik altijd graag gedaan. Na het afronden van mijn MBO-opleidingen en mijn versnelde HBO-opleiding, heb ik een aantal jaar ervaring opgedaan als office manager en secretaresse. Toch miste ik altijd nog de uitdaging en wist ik dat ik meer in mij had. In 2020 heb ik eindelijk knoop doorgehakt en ben ik begonnen met het opzetten van mijn eigen bedrijf.

Van het ondersteunen en uit handen nemen van werk krijg ik veel energie. Met iemand sparren en manieren bedenken om efficiënter te werken, daar zet ik mij vol voor in. De pijnpunten wegnemen en ervoor zorgen dat het bedrijf weer gaat groeien: die uitdaging ga ik aan!

Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt en ik hoop dat ik mijn enthousiasme kan overbrengen en daarmee jou en jouw bedrijf kan ondersteunen en helpen met groeien.

Ik wist al snel wat ik later wilde worden

Dit komt mede doordat ik vroeger met mijn vader mee naar kantoor mocht en hem mocht helpen met zijn archiefwerk en het invoeren van gegevens. Ik vond dit erg leuk en interessant om te doen en wist toen dat ik later graag secretaresse wilde worden. De mogelijkheid bestond destijds namelijk nog niet om Virtual Assistant te worden.

Om daadwerkelijk secretaresse te kunnen worden,  begon ik na het behalen van mijn vmbo-diploma aan de secretaresse opleiding op het mbo. Na 2,5 jaar stroomde ik door en heb ik nog driekwart jaar de opleiding directiesecretaresse en managementassistente gevolgd. Na deze studie wilde ik graag doorleren, maar ik zag het niet zitten om nog 4 jaar lang een hbo-opleiding te volgen. Daarom koos ik ervoor om de versnelde hbo-opleiding Associate Degree Office Management te volgen. Anderhalf jaar later was ik afgestudeerd en kon het ‘grote mensen leven’ beginnen.

In mijn blog lees je de rest van mijn verhaal!

Met veel plezier werk ik wekelijks samen met Kim. Ze is een echte ondernemer, begrijpt de urgentie van bepaalde zaken en is een echte aanpakker. Ze neemt mij enorm veel uit handen en denkt proactief en creatief mee. Ze is altijd goed bereikbaar en communiceert duidelijk en open. 

Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en maakt dat de drempel om haar hulp te vragen laag is. Je voelt je altijd welkom met je vraagstuk.

Milou Stroek

Eigenaar, Highway & MilouJoline

Wij zijn erg blij met deze topper. Als installateur krijgen wij regelmatig te maken met projecten die een snelle uitbreiding van het team vragen. Het is dan fijn als we een kundig iemand in kunnen schakelen die er direct staat en de zaken proactief oppakt. Kim is deze persoon voor ons. Ze pakt het project op en laat het pas los als het project af is. Tussentijds geeft ze regelmatig terugkoppelingen en als er iets tussen wal en schip dreigt te vallen, trekt ze aan de bel. Kim = geen zorgen.

Michel Bruijn

Projectmanager, Installatiebedrijf P. Bruijn