fbpx
 

GRATIS E-BOOK

‘6 PRAKTISCHE TIPS OM ALS ZELFSTANDIG ONDERNEMER EFFICIËNTER TE WERKEN’

DIT GRATIS E-BOOK IS VOOR JOU ALS:

 

 • Je graag een aantal tips ontvangt om efficiënter te werken.

 

 • Je graag wilt leren hoe je het beste focus kunt behouden.

 

 • Je graag doelen wilt leren stellen.

 

 • Je graag wilt leren hoe je het beste jouw tijd kunt indelen.

 

 • Je graag wilt leren dat je niet te snel (meer) afgeleid raakt.

 

.

NA HET LEZEN VAN DIT E-BOOK WEET JIJ:

 

 • Hoe jij (te veel) afleiding voorkomt.

 

 • Waarom tijdsregistratie belangrijk is en hoe jij dit bijhoudt.

 

 • Waarom het belangrijk is om een goed financieel overzicht te hebben en waar je dit allemaal voor gebruikt.

 

 • Waarom het belangrijk is om goede doelen te stellen, zowel zakelijk als privé.

 

 • Waarom het belangrijk is om een goed overzicht te hebben.

 

 • Hoe jij het beste jouw tijd kunt indelen, zowel zakelijk als privé.

 

.

Hi, ik ben Kim!

Virtual Assistant en Efficiëntie Expert

Ik ben Kim Groen-Soemers en ik woon samen met mijn partner in Noord-Scharwoude. Van kleins af aan weet ik dat het ondersteunen en het organiseren echt mijn ding is, dit heb ik altijd graag gedaan. Na het afronden van mijn MBO-opleidingen en mijn versnelde HBO-opleiding, heb ik een aantal jaar ervaring opgedaan als office manager en secretaresse. Toch miste ik altijd nog de uitdaging en wist ik dat ik meer in mij had. In 2020 heb ik eindelijk knoop doorgehakt en ben ik begonnen met het opzetten van mijn eigen bedrijf.

Van het ondersteunen en uit handen nemen van werk krijg ik veel energie. Met iemand sparren en manieren bedenken om efficiënter te werken, daar zet ik mij vol voor in. De pijnpunten wegnemen en ervoor zorgen dat het bedrijf weer gaat groeien: die uitdaging ga ik aan!

Ik heb van mijn passie mijn werk gemaakt en ik hoop dat ik mijn enthousiasme kan overbrengen en daarmee jou en jouw bedrijf kan ondersteunen en helpen met groeien.