fbpx
 
Virtual Assistant, secretariële ondersteuning, personal assistant, business support, office support

EFFICIËNTIESESSIE

Een fijne sessie om te zorgen dat jij efficiënter gaat werken.

 

Ben jij al een tijdje werkzaam als zelfstandig ondernemer en wil je graag groeien met jouw bedrijf? Je wilt nu echt stappen gaan zetten om jouw bedrijf te optimaliseren en meer tijd hebben voor jouw (potentiële) klanten.

Je loopt er tegenaan dat je vooral nog een aantal knelpunten hebt waarbij je niet efficiënt werkt en je wilt weten hoe je dit op kunt lossen.

Je merkt dat je super chaotisch bent en veel dingen tegelijk doet, waardoor je eigenlijk nooit ergens aan toe komt. Je zit de hele tijd met jouw hoofd bij 100 verschillende dingen, je bent het overzicht kwijt en hierdoor werk je niet efficiënt. Je weet dat je jouw tijd beter kunt inrichten en productiever kunt zijn.

Je merkt dat je op praktisch gebied iemand mist die even met je meedenkt, zodat je weer orde en focus op zaken hebt en daarmee aan de slag kunt.

Je wilt het liefst dingen uitbesteden omdat je er zelf te weinig kennis van hebt, maar eigenlijk vind je het zonde om jouw geld hieraan uit te geven.

Je merkt dat je nog veel afgeleid wordt en eigenlijk te veel tijd met bepaalde zaken bezig bent en je wilt graag met iemand hierover sparren.

Herken jij dit? Dan is de Efficiëntiesessie perfect voor jou! 

Ik zie veel ondernemers die goed zijn in hun vak, maar hun bedrijf niet efficiënt hebben ingericht en daardoor te veel tijd kwijt zijn aan onnodig en handmatig werk. Ze downloaden gratis e-books, kijken verschillende webinars, maar lopen vervolgens toch nog vast op de implementatie hiervan.

Tegenwoordig zijn er zoveel mogelijkheden die het veel makkelijker voor jou kunnen maken. Systemen die voor jou werken, koppelingen die het handmatige werk kunnen automatiseren en programma’s die jou juist tijd opleveren in plaats van kosten.

Je hebt nu twee keuzes:

 • Je kunt er nu voor kiezen om het allemaal zelf uit te blijven zoeken. Dan verandert er niets, blijf je tijd kwijt zijn aan onnodig werk en vindt er geen groei plaats. Want als je doet wat je deed, krijg je wat je kreeg.
 • Of je plant nu met mij de Efficiëntiesessie in en dan gaan we samen kijken naar de problemen waar jij nu tegen aanloopt en gaan we dit meteen aanpakken.

Je hebt al veel informatie opgevraagd bij andere ondernemers, maar zij weten niet genoeg van jouw bedrijf om een goed advies hierin te kunnen geven. Wat voor de een de juiste methode is, hoeft dat voor een ander niet te zijn!

HOE ZOU HET ZIJN ALS..

 

 •  Jij meer tijd hebt voor jouw (potentiële) klanten?

 

 • Jij nu de pijnpunten hebt aangepakt en weer rust in jouw hoofd hebt?

 

 • Jij je ideeën en plannen concreet hebt gemaakt en niet meer alleen in jouw hoofd zitten?

 

 • Jij weer voldoeninig en plezier haalt uit het ondernemen?

 

 • Jij je weer kan focussen op de taken die voor jou belangrijk zijn?

Met veel plezier werk ik wekelijks samen met Kim. Ze is een echte ondernemer, begrijpt de urgentie van bepaalde zaken en is een echte aanpakker. Ze neemt mij enorm veel uit handen en denkt proactief en creatief mee. Ze is altijd goed bereikbaar en communiceert duidelijk en open.

Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en maakt dat de drempel om haar hulp te vragen laag is. Je voelt je altijd welkom met je vraagstuk.

Milou Stroek

Eigenaar, Highway & MilouJoline

DE EFFICIËNTIESESSIE IS VOOR JOU ALS:

 

 • Jij niet een volledig traject of adviesplan, maar gewoon een paar tips wilt hebben.
 • Jij nu iets wilt doen aan het feit dat jij altijd tijd te kort komt door al het handmatige werk wat jij moet doen.
 • Jij nu stappen wil zetten en met meer wil focus werken in én aan jouw bedrijf.
 • Jij weer overzicht wil hebben en jouw plannen niet meer in jouw hoofd blijven zitten, maar echt werkelijkheid gaan worden.
 • Jij nu vooral tegen een paar problemen aanloopt als het gaat om efficiëntie en hierover zou willen sparren.
 • Jij graag jouw processen wil optimaliseren.

Wil je wel een adviesplan op maat?

Daar help ik je mee met mijn Supercharge Your Business programma!

DE INHOUD

Tijdens de Efficiëntiesessie van 1,5 uur gaan we onder andere samen kijken naar:

 • Waar jij nu tegen aanloopt;
 • Wat jij graag anders zou willen doen;
 • Hoe jij beter overzicht kunt creëren;
 • Hoe jij beter jouw tijd kunt indelen;
 • Hoe jij nu jouw processen hebt ingericht en hoe dit efficiënter kan;
 • Welke processen jij beter kunt optimaliseren; én
 • Wat je misschien beter uit kunt besteden aan een professional.

Door met jou in gesprek te gaan en vragen te stellen tijdens deze sessie kan ik vaak ook dingen constateren waar jij zelf nog nooit over na heb gedacht. Daarnaast krijg je van mij handige tips en tricks die je meteen kunt toepassen of eventueel kunt bewaren voor de toekomst.

 

Ik ben een echte ondernemer: ik heb een missie, een passie en een hele duidelijke doelgroep die ik ontzettende waarde kan bieden. Wat ik NIET heb? Een talent voor het organiseren van mijn backoffice.  Na een tijd rondgelopen te hebben met het dringende gevoel dat ik van dat onderdeel de balen had, besloot ik dat het tijd was voor actie. Om te kunnen doen waar ik het beste in ben, moest ik iemand vinden om mij te ondersteunen. 

In mijn zoektocht naar een Virtual Assistent heb ik, na een berg aanmeldingen en een aantal gesprekken, heel bewust gekozen voor Kim. Waarom? Omdat zij mij heel pro-actief, al in het eerste gesprek, kon duiden wat ik eigenlijk nodig had: een duidelijk stappenplan om juist die backoffice tot in de puntjes voor elkaar te boksen. Yes! Dit is wat ik zocht! 

Haar persoonlijke Business Succesplan zet mij in actie. De stappen en aanbevelingen die Kim hierin voor mij opgenomen heeft, zorgen voor orde en overzicht. Én, heel belangrijk: Kim houdt mij accountable. 

Kortom: Kim zorgt ervoor dat ik nu echt kan gaan groeien en bloeien! 

Ingeborg Leenstra

Eigenaar, Make-up Your Business

Wij zijn erg blij met deze topper. Als installateur krijgen wij regelmatig te maken met projecten die een snelle uitbreiding van het team vragen. Het is dan fijn als we een kundig iemand in kunnen schakelen die er direct staat en de zaken proactief oppakt. Kim is deze persoon voor ons. Ze pakt het project op en laat het pas los als het project af is. Tussentijds geeft ze regelmatig terugkoppelingen en als er iets tussen wal en schip dreigt te vallen, trekt ze aan de bel. Kim = geen zorgen.

Michel Bruijn

Projectmanager, Installatiebedrijf P. Bruijn

NA DE EFFICIËNTIESESSIE

 • Weet jij hoe jij jouw tijd efficiënt in kan delen, zodat jij weer tijd hebt voor jouw (potentiële) klanten.
 • Werk jij veel efficiënter, waardoor jij productiever bent en meer tijd overhoudt voor de dingen die ertoe doen.
 • Werk jij met systemen die jou helpen jouw ideeën concreet te maken en deze zorgen ervoor dat de plannen die jij hebt, niet meer in jouw hoofd blijven zitten, maar echt werkelijkheid worden.
 • Heb jij weer overzicht en nieuwe energie om verder te bouwen met jouw bedrijf.

 

Tijdens de efficiëntiesessie gaat het vooral om het oplossen van een aantal pijnpunten/problemen en dit is dus niet het volledige adviesplan voor complete optimalisatie.

WAAROM ZOU JIJ DE EFFICIËNTIESESSIE MET MIJ HOUDEN?

Niet alleen tijdens mijn werk als Virtual Assistant het afgelopen jaar, maar ook tijdens mijn werk in loondienst heb ik met vele verschillende systemen en programma’s gewerkt. Systemen en programma’s die heel efficiënt waren, die juist niet handig waren, systemen en programma’s met veel meer mogelijkheden die eigenlijk onbenut bleven, maar ook systemen en programma’s die totaal niet bij het bedrijf pasten.

Mensen gaan vaak af op iets wat ze wordt aangeraden of omdat er al jaren mee gewerkt wordt en eigenlijk geen tijd hebben om dit verder uit te zoeken, laten ze dit maar zo. Zo zonde! Want niets is fijner dan werken met systemen en programma’s die bij jouw bedrijf passen, makkelijk werkbaar zijn én die ook nog eens met jouw bedrijf meegroeien!

Daarnaast loop je soms vast als ondernemer omdat je het al jaren op deze manier doet. Je weet dat het anders zou moeten kunnen, maar hoe?! Hoe fijn is het dan als je even met iemand hierover van gedachtes kan wisselen. Iemand die niet in jouw bedrijf werkt en het van een hele andere kant kan bekijken. Bij mij ben je dan aan het juiste adres! 

Door met jou in gesprek te gaan en naar jouw verhaal te luisteren, (her)ken ik vaak jouw pijnpunten. Samen gaan we dan kijken hoe we dit beter en/of anders in kunnen richten en hoe jij dit in de toekomst beter kunt aanpakken.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

Kim haar krachten liggen voornamelijk in het structuren en coördineren van administratieve processen. Zij heeft een directe en fijne manier van communiceren en is tevens een harde werkster. Ze pakt alles snel op, behoeft vaak geen tweede uitleg en denkt mee in oplossingen. Een flinke positieve hands on mentaliteit en ze bezit vooral over een goede dosis humor.

Nisreen Awad

Transaction & Process Consultant, Savills Nederland

DE INVESTERING

De investering voor de Efficiëntiesessie bedraagt €147 excl. BTW.

CONTACT

Denk je dat de Efficiëntiesessie iets voor jou is en zou je graag met mij hierover willen sparren (of gelijk inplannen)? Neem dan via onderstaand formulier contact met mij op.

15 + 5 =

GRATIS BUSINESS GROW SESSIE

Gaat dit nog iets te snel en wil je liever eerst kennismaken? Vraag dan een gratis Business Grow Sessie aan.