fbpx
 

Over mij

 

Hi, ik ben Kim!

Virtual Assistant & Efficiëntie Expert

Van kleins af aan ondersteunen en organiseren

Van kleins af aan weet ik dat het ondersteunen en organiseren mij echt op het lijf geschreven is. Vroeger ging ik namelijk met mijn vader mee naar kantoor, daar mocht ik hem helpen met archiefwerk en het invoeren van gegevens. Ik vond dit geweldig om te doen en wist toen al dat ik later graag secretaresse wilde worden. Na het afronden van mijn versnelde HBO-opleiding ben ik dan ook meteen aan de slag gegaan als office-manager en secretaresse.

Ondernemersbloed

Toch voelde ik dat er iets miste, er kroop ondernemersbloed door mijn aderen, ik wilde meer! Mijn eigen bedrijf, gespecialiseerd in ondersteunen en organiseren en zo andere ondernemers helpen groeien en meer omzet laten genereren. Dat was mijn droom!

Mijn bedrijf gestart

In 2020 heb ik die droom gerealiseerd en mijn eigen bedrijf Virtual Green gestart. De keuze voor de naam was snel gemaakt. Het is een combinatie van digitaal en duurzaam ondernemen. Daarbij heet ik Kim Groen-Soemers, dus heeft Green een dubbele betekenis: het is hoe ik heet maar ook waar ik voor sta.

Ik heb me gespecialiseerd in bedrijven efficiënter laten werken, daar ligt echt mijn kracht. De pijnpunten bij bedrijven wegnemen en ervoor zorgen dat het bedrijf weer gaat groeien, daar houd ik van!

Ondernemers laten groeien

Ik doe elke dag werk waar ik blij van word, waar ik energie van krijg met leuke en tevreden klanten en dat gun ik jou ook! Het ontzorgen van ondernemers en ze weer krachtig en met plezier laten ondernemen is waar Virtual Green voor staat.

 

Reviews

Met veel plezier werk ik wekelijks samen met Kim. Ze is een echte ondernemer, begrijpt de urgentie van bepaalde zaken en is een echte aanpakker. Ze neemt mij enorm veel uit handen en denkt proactief en creatief mee. Ze is altijd goed bereikbaar en communiceert duidelijk en open.

Haar enthousiasme werkt aanstekelijk en maakt dat de drempel om haar hulp te vragen laag is. Je voelt je altijd welkom met je vraagstuk.

Milou Stroek

Eigenaar, Highway & MilouJoline

Sinds het begin is Kim erg betrokken bij mijn bedrijf en denkt waar nodig mee aan de efficiëntie in het bedrijf, zowel financieel als wel de praktische zaken binnen haar vakgebied.

Ze neemt mij heel wat werk uit handen waardoor ik mij kan focussen op hetgeen waarom ik een aantal jaar geleden mijn bedrijf ben begonnen, namelijk het vervaardigen van metalen producten.

Tim de Ridder

Eigenaar, De Ridder Metaalbewerking

Samenwerken met Kim is laagdrempelig en snel. Ze heeft maar een paar woorden nodig om te begrijpen wat ze op kan pakken. Daarnaast communiceert ze duidelijk en is ze ad hoc bereikbaar voor taken. Wat ik waardeer aan Kim is dat ze meedenkt in mogelijkheden en makkelijk benaderbaar is.

Lian Mutsers

Eigenaar, Lian Mutsers Praktijk voor Psychologie & Coaching