je wilt een mooi bedrijf opzetten..

Je hebt een passie, een droom en daar wil je jouw beroep van maken. Niet (meer) in loondienst werken, maar echt jouw bedrijf gaan opbouwen. Maar door alle mogelijkheden, systemen en keuzes, zie jij door de bomen het bos niet meer…

Dit is erg begrijpelijk, maar zeker niet nodig! Laat mij jou adviseren, zodat jij geen extra geld en tijd kwijt bent aan systemen en workflows die eigenlijk niet werken of niet relevant zijn voor jouw business.

Zodat jij echt kan ondernemen!

Ben jij die ambitieuze ondernemer en..

..HERKEN JIJ DIT?

 • Je wilt als ZZP’er beginnen, maar je weet niet wat je allemaal nodig hebt en waar je aan moet denken

 

 • Je wilt groeien met jouw bedrijf, maar je hebt geen tijd om (nog) meer te doen

 

 • Je hebt 100 ideeën en inspiratie, maar geen tijd om er echt mee aan de slag te gaan en dit uit te werken

 

 • Er zijn zoveel verschillende systemen, maar je weet niet welke relevant zijn voor jouw business

 

 • Je wordt vaak afgeleid door jouw telefoon en/of email en vindt het lastig om de focus te houden

 

 • Je mist structuur in jouw werkzaamheden en bent (vaak) het overzicht kwijt

 

 • Door de drukte ben je niet flexibel en heb je minder tijd voor jouw (potentiële) klanten en zakenrelaties.

Waarom ik doe wat ik doe…

Toen ik net voor mijzelf wilde beginnen, zag ik door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel verschillende systemen en mogelijkheden als je denkt aan het maken van een website, het aanbod van boekhoudsystemen of bijvoorbeeld welke juridische documenten je nodig hebt. Gelukkig had ik mensen om mij heen die mij bij de meeste dingen konden helpen, maar ook ik ben uren kwijt geweest aan het zoeken naar wat passend was bij mijn bedrijf en wat voor mij goed en efficiënt werkte.

Ik ben in de afgelopen periode ook veel in gesprek geweest met andere ondernemers en kwam tot de conclusie dat ik écht niet de enige was die hier tegenaan liep. Er is zoveel aanbod, maar wat werkt er nou echt voor jou?

Door de ervaring die ik nu opgebouwd heb, met het juiste netwerk van andere ondernemers, wil ik dit niet voor mijzelf houden. Ik wil andere ondernemers helpen door een goede basis neer te zetten voor hun bedrijf, zodat zij hier niet veel tijd en geld (meer) aan kwijt zijn en ook geen onrust en frustratie (meer) ervaren.

“Juist in deze tijden moet je elkaar helpen”

hoe ik jou kan helpen..

Je wilt graag je eigen bedrijf beginnen en dit meteen efficiënt en gestructureerd inrichten. Als je dit namelijk niet doet, ben je veel tijd kwijt aan de randzaken. Hierdoor loop je tijd, geld en groei mis. Heb je al eens nagedacht hoeveel klanten je kunt helpen in de tijd dat je nu bezig bent met mail en administratie bijvoorbeeld?

Of je bent al een tijdje bezig met je eigen bedrijf en je doet alles nog zelf. Je hebt wel eens gedacht om dingen uit te besteden, maar eigenlijk heb je daar het geld en/of de ruimte niet voor. Waarschijnlijk vind je het ook spannend om zaken uit handen te geven. Je hoort veel verschillende systemen voorbij komen waar andere ondernemers mee werken, maar je hebt geen idee hoe deze systemen werken en in elkaar zitten. Om hierachter te komen, ben je veel tijd kwijt. Tijd die jij heel goed kunt gebruiken om belangrijke(re) zaken in jouw bedrijf te doen. Daarnaast weet je eigenlijk ook te weinig van de mogelijkheden van de systemen en hoe je de systemen met elkaar koppelt, zodat het allemaal geautomatiseerd gaat en jij hier eigenlijk niet meer over na hoeft te denken of je zorgen om te maken.

Door naar jou te luisteren, te observeren en analyseren en mijn ervaring in te zetten, kan ik jou helpen! Door middel van de 4 stappen die wij (gedeeltelijk) samen gaan doorlopen, krijg jij weer structuur en rust terug, zodat jij weer écht kan ondernemen.

 

Het voelde alsof een engel uit de lucht kwam vallen (goddank ze bestaan nog) toen ik Kim ontmoette. Ik ben een jonge startende ondernemer in de lingerie. Bij aanvang van mijn bedrijf, had ik werkelijk waar geen idee waar ik moest beginnen. Er komt zoveel op je af en bent overal tegelijk mee bezig.

Kim nam me vanaf de start bij de hand. Ze gaat samen met je kijken naar je bedrijf en maakt aan de hand daarvan een gestructureerd plan. In dit plan zijn alle processen chronologisch verwerkt, met ervaringsdeskundigen die je optioneel kan benaderen. Kim denkt goed mee en neemt alle wenselijke taken uit handen. Je kan je daardoor focussen op andere zaken. Dit zorgt voor rust en focus.

Ik heb Kim ervaren als een zeer betrokken persoonlijkheid. Ze biedt een luisterend oor en is erg betrokken bij de onderneming. Ik zou haar iedereen aanraden!

Sabine den Dekker

Eigenaar, LUXXILU Lingerie

business success

Met mijn programma Business Success ga ik door middel van 4 stappen jou helpen met het beter inrichten van jouw bedrijf.

Dit zorgt ervoor dat jij efficiënt gaat werken, er meer tijdswinst wordt behaald en uiteindelijk resulteert dit in meer omzet.

Geen frustraties en irritaties meer. Je weet waar je aan toe bent, wat je wel en niet (zelf) kunt doen en je kunt groeien met jouw bedrijf!

1. Voorbereiding

Het programma Business Success start met een voorbereiding. Voor de voorbereiding heb ik specifieke informatie van jou nodig. Ik kan dan ons eerste overleg goed voorbereiden en wij kunnen dan starten vanaf een 0-punt en zo toewerken naar meer structuur, efficiëntie en de andere doelen die wij samen stellen.

2. Overleg

Tijdens het eerste overleg zullen wij meerdere punten bespreken. Aan de hand van dit overleg kunnen wij bespreken waar jij nu staat en welk doel jij wilt bereiken. Waar je met je onderneming naartoe wilt en wat jij wel en niet wilt doen.

3. KICK OFF Business Success

Tijdens de KICK OFF van Business Succes zal ik aan de slag gaan met alle informatie die ik van jou gekregen heb en mijn advies opstellen in een adviesrapport. Dit adviesrapport bevat onder andere infirmatie over de juiste systemen en koppelingen voor jouw bedrijf, welke verzekeringen en/of documenten er nodig zijn, wie er hierbij kan helpen en ik maak een actieplan zodat jij weet waar jouw prioriteiten liggen. Dit zal ik dan aan jou toesturen en dan zullen wij dit samen bespreken.

4. How to get Business Success

Aan de hand van mijn adviesrapport zullen wij alle stappen doorlopen en kijken wat jij kan doen, wat ik eventueel voor jou kan doen en wat je misschien beter kunt uitbesteden aan anderen.

De investering

Let op: dit is een PILOT prijs. Na de PILOT zal het programma meer aangescherpt worden en dan zal de prijs ook worden verhoogd.

De prijs is exclusief BTW.

Stel het jezelf eens voor..

Geen tijd meer kwijt aan het uitzoeken, geen frustratie meer omdat je het eigenlijk gewoon niet zo goed weet. Een passend plan voor jouw business, zodat jij (weer) kunt ondernemen.

Wat krijg je nog meer..

Ik heb voor de deelnemers van Business Success ook hele toffe samenwerkingen met andere ondernemers opgezet. Dit betekent dat, als jij meedoet aan Business Success, jij profiteert van leuke kortingen en bonussen!

Marissa is oprichtster van The Money Mate en een groot cijfer-liefhebber. Speciaal voor de deelnemers van Business Success geeft zij korting op The Money Making Impact School! 

Jenneke van Knallen met SEO heeft zich vooral gespecialiseerd in Content Marketing, Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Personal Branding en Social Media Marketing. Speciaal voor de deelnemers van Business Success geeft zij een korting op haar diensten.

Eline van The Brand Movement heeft jaren als merkontwerper gewerkt en wil nu al haar kennis en ervaring delen met jou! Speciaal voor de deelnemers van Business Success geeft zij een korting of bonus op haar programma en cursussen.

Linde is personal branding fotografe en visagiste voor vrouwelijke ondernemers. De deelnemers van Business Success krijgen een extra cadeau bij afname van een pakket.

Lisa is oprichtster van LVH Marketing, hét marketingbureau voor ondernemers die in dit digitale tijdperk impact willen maken en consistent willen groeien. Lisa is o.a. gespecialiseerd in social media adverteren. Speciaal voor de deelnemers van Business Success heeft zij een gave bonus!

Marloes van Let’s get LOES is dé WordPress Webdesigner voor een echt unieke website! Ze werkt exclusief met het gebruiksvriendelijke DIVI thema en maakt jouw website volledig op maat, zodat deze naadloos aansluit op jouw branding. Voor de deelnemers van Business Success heeft zij een hele leuke bonus!

Ilona is een Techniek & Marketing VA. Speciaal voor de deelnemers van Business Success geeft zij een korting op haar diensten.

Mégan is Creatief Brand Expert en oprichtster van The Creative Concept Studio. Zij is gespecialiseerd in personal & business branding, social media marketing en social selling. Mégan heeft een online cursus over hoe je jouw business omtovert tot een authentiek & powerful merk, speciaal voor de deelnemers van Business Success met een hele toffe bonus!

Susan is Instagram Business Expert en heeft zich gespecialiseerd in Instagram. Susan geeft een 1 op 1 Instagram training en heeft een online Instagram Business Academie met 10 waardevolle modules. Speciaal voor de deelnemers van Business Success heeft zij een toffe bonus.

Barbara is LinkedIn specialist. Zij helpt ondernemers om écht zichtbaar te zijn en zich te profileren als dé expert op hun vakgebied op LinkedIn. Als deelnemer van Business Succes ontvang je een mooie korting op een 1 op 1 sessie.

Bonnie van Creative Studio Bonnie Duijs is grafisch vormgever & styliste. Speciaal voor de deelnemers van Business Success geeft zij een korting op haar logo ontwerppakket.

Emma van Emma’s Tax Law maakt van jouw belastingen een feestje! Speciaal voor de deelnemers van Business Success geeft zij een korting op haar complete pakket en haar KOR pakket.

Marieke is marketeer en wil zoveel mogelijk ondernemers helpen met een marketingstrategie die écht bij ze past. De deelnemers van Business Success krijgen een cadeau bij afname van haar traject.

Maaike is brand & business mentor en zij draagt bij aan het neerzetten van jouw bedrijfsfundering zodat jij opvalt door wie jij bent in plaats van door wat je doet. Speciaal voor de deelnemers van Business Success geeft zij een korting op haar traject.

 

 

 

 • Jij weer rust hebt in jouw hoofd?

 

 • Jij weer toekomt aan de dingen die jij        leuk vindt?

 

 • Jij merkt dat jouw bedrijf gaat groeien?

 

 • Jij ziet dat jouw omzet groeit?

 

 • Je weer energie krijgt van het werken in je bedrijf?

Hoe zou het zijn als..

 

 

 

 • Jij weer plezier hebt in het werk?

 

 • Je bedrijf ook doorloopt als je vrij bent?

 

 • Je weer focus hebt?

 

 • Alles met elkaar gekoppeld is en dat je daardoor geen frustraties meer heb?

 

 • Niet meer continu wordt afgeleid door jouw telefoon en email?

Stel het jezelf eens voor..

Hoe zou het zijn als jij door bovenstaande punten het overzicht weer terug hebt? Of wanneer jij efficiënt te werk gaat? Klinkt goed toch!

Waar twijfel je nog over?

Wat als ik hier nu geen geld voor heb?

Ik snap dat het lastig is om, zeker als je net begonnen bent, hier geld voor opzij te leggen, maar uiteindelijk ga je er alleen maar meer geld door verdienen. Je bent niet veel meer bezig met de randzaken, jouw systemen en werkwijzes zijn geautomatiseerd, je wordt niet continu meer afgeleid en houd je dus tijd over.

Wat als dit niet het juiste moment is?

Wanneer komt het jou wel uit? Als je een paar maanden verder bent en eigenlijk helemaal geen tijd meer hebt voor andere dingen omdat je het druk hebt met de randzaken? Of wanneer je zoveel uur in de week werkt, dat je jezelf voorbij loopt? Denk daar eens over na, want op den duur gaat het jou juist veel opleveren en ben je blij dat je hier tijd voor hebt gemaakt.

Wat als ik niet zeker weet of dit de juiste investering voor mij is?

Dit snap ik, wij kunnen hier natuurlijk altijd over in gesprek gaan. Zelf ben ik er van overtuigd dat dit een hele goede investering is en dat jij veel punten zal herkennen of horen waarvan jij denkt “had ik dit maar eerder geweten” of “ik ben blij dat ik dit nu weet en niet eerst veel tijd had verspild aan dit soort dingen”.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Ja, dit is mogelijk. Het is nu nog een pilotprijs, maar na de pilot zal mijn aanbod en ook de prijs aangescherpt worden. Je kunt dan in 2 termijnen betalen, de helft voordat we van start gaan en de andere helft als wij klaar zijn.

Wat als ik het spannend vind om zaken uit handen te geven?

Dit snap ik ook, maar het is wel zo dat je niet altijd alles alleen kunt doen, zeker niet als je net begint met ondernemen. Het is ook niet zo dat je écht dingen uit handen moet geven, misschien komen wij wel tot de conclusie dat je het prima zelf kunt omdat wij alles goed hebben ingericht voor jou.

Wat als mijn werkzaamheden niet te automatiseren zijn of niet in bepaalde systemen passen?

Die vraag hoor ik vaker, maar ik kan je verzekeren dat er veel meer mogelijk is dan jij denkt. Mocht je toch twijfelen, kun je altijd contact met mij opnemen om te kijken welke mogelijkheden er zijn.

Wat als ik het spannend vind om hier een externe partij voor in te schakelen?

Dit snap ik helemaal. Het hoeft namelijk niet meteen te betekenen dat een externe partij het ook beter weet. Maar ik nodig je uit om met mij in gesprek te gaan en tijdens dit gesprek merk je vanzelf of het wel of niet geschikt is voor jou. Daarnaast geef je natuurlijk niet alles helemaal uit handen, maar gaan we juist samen aan de slag om de doelen te bereiken.

Ik vind persoonlijk contact met klanten belangrijk, kan ik dit dit blijven waarborgen?

Ja zeker! We kijken waar jouw prioriteiten liggen en ik vind ook dat persoonlijk contact erg belangrijk is. 

Ik ben een echte ondernemer: ik heb een missie, een passie en een hele duidelijke doelgroep die ik ontzettende waarde kan bieden. Wat ik NIET heb? Een talent voor het organiseren van mijn backoffice. Na een tijd rondgelopen te hebben met het dringende gevoel dat ik van dat onderdeel de balen had, besloot ik dat het tijd was voor actie. Om te kunnen doen waar ik het beste in ben, moest ik iemand vinden om mij te ondersteunen.

In mijn zoektocht naar een Virtual Assistent heb ik, na een berg aanmeldingen en een aantal gesprekken, heel bewust gekozen voor Kim. Waarom? Omdat zij mij heel pro-actief, al in het eerste gesprek, kon duiden wat ik eigenlijk nodig had: een duidelijk stappenplan om juist die backoffice tot in de puntjes voor elkaar te boksen. Yes! Dit is wat ik zocht!

Haar persoonlijke Business Successplan zet mij in actie. De stappen en aanbevelingen die Kim hierin voor mij opgenomen heeft, zorgen voor orde en overzicht. Én, heel belangrijk: Kim houdt mij accountable.

Kortom: Kim zorgt ervoor dat ik nu echt kan gaan groeien en bloeien!

Ingeborg Leenstra

Eigenaar, Make-up Your Business