fbpx
 

Virtual Assistant & Efficiëntie Expert

Wil je graag groeien als ondernemer, maar loop je vast?

Je wilt graag groeien met je bedrijf maar door de dagelijkse beslommeringen kom je er maar niet aan toe om dit te realiseren. Je hebt er gewoon geen tijd voor. Door de drukte heb je geen tijd om je te focussen op kernzaken of je te verdiepen in waar je tijd en geld kunt besparen. En je weet dat als je het wel druk hebt, maar niet groeit, dat geen goed teken is.

Je wordt kortaf, bent doorlopend gestrest, haalt geen energie meer uit je onderneming en voelt je vaak uitgeput. Doordat er niet efficiënt en gestructureerd gewerkt wordt, gaat er veel kostbare tijd verloren. Tijd die je heel graag aan andere zaken wilt besteden.

Je wilt zo graag groeien en weer met plezier ondernemen, nieuwe ideeën ontwikkelen, rust in je hoofd krijgen en structuur in je bedrijf…maar hoe?

Efficiënter werken: Virtual Green haalt het maximale uit je bedrijf!

Ik help je door jouw bedrijf te laten groeien door efficiënter te werken. Ik weet als geen ander waar bedrijven tijd en geld kunnen besparen. Andere ogen zien zaken die jij niet meer ziet en maken de weg vrij voor de groei die jij graag wilt. Mijn specialisatie is het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het geven van ondersteuning waardoor jij meer rust krijgt, tijd overhoudt en weer met plezier onderneemt. Met groei en winst als resultaat!

Hoe werkt Virtual Green concreet?

 

Efficiënter werken is pure winst. Daarom neem ik jouw bedrijf samen met jou vakkundig onder de loep. We kijken waar jij tijd kan besparen, of je bepaalde zaken kunt automatiseren, waar de pijnpunten liggen en hoe we die tackelen. Daarna maak ik een concreet actieplan om dit te realiseren en jouw bedrijf naar een hoger niveau te tillen. Ik help je tijd vrij te maken, breng rust en structuur in je onderneming en bied ondersteuning waar nodig. Dat is mijn expertise. Daarnaast heb ik een netwerk met experts op elk vakgebied die ik kan inschakelen mocht er hulp nodig zijn op andere gebieden. Zo krijg jij wat je nodig hebt om zorgeloos te ondernemen en te groeien met meer tijd voor je privéleven en rust in je hoofd.

LAAT MIJ JOU HELPEN!

?

VA

Ben jij die ambitieuze zzper met chronisch te weinig tijd? Je kan mij inhuren als Virtual Assistant. Ik neem de randzaken van jou over, zodat jij je weer kan focussen op de dingen die voor jou belangrijk zijn.

1 OP 1 SESSIE

Ben jij al een tijdje werkzaam als zelfstandig ondernemer en wil je graag groeien met jouw bedrijf? Je wilt nu echt stappen gaan zetten om jouw bedrijf te optimaliseren en meer tijd hebben voor jouw (potentiële) klanten. Boek dan met mij de Efficiëntiesessie!

ONLINE TRAINING

Training 'in 8 stappen efficiënter leren werken met jouw computer en e-mail.'

Een fijne training voor meer overzicht en structuur in jouw dagelijkse werkzaamheden.

 

 

Volg op Instagram

@virtualgreen_businessupport