fbpx
Selecteer een pagina
 

EFFICIËNTIESESSIE

Een fijne sessie om te zorgen dat jij efficiënter gaat werken.

EEN EFFICIËNTIESESSIE VAN VIRTUAL GREEN ZORGT ERVOOR DAT JIJ:

 • Groeit als ondernemer
 • Structuur krijgt in je werkzaamheden
 • Je niet afgeleid wordt door telefoontjes en e-mails
 • Efficiënt werkt met op elkaar aansluitende systemen
 • Met plezier en zorgeloos onderneemt
 • Meer klanten en omzet genereert
 • Het maximale uit je bedrijf haalt

WAAR BESTAAT DE EFFICIËNTIESESSIE UIT?

⇒ Een 1 op 1 intakegesprek (telefonisch of face to face)

⇒ Een vragenlijst om inzicht te krijgen in jouw bedrijf

⇒ Een actieplan waarmee je direct aan de slag kunt

⇒ Een follow up call om te evalueren hoe het gaat

BEDRIJFSANALYSE

Samen analyseren we jouw bedrijf en kijken we naar alle bedrijfsprocessen, zodat wij een messcherp beeld krijg van wat goed en fout gaat, wat geautomatiseerd kan worden, waar tijd bespaard kan worden en hoe je meer omzet kunt realiseren.

ACTIEPLAN OP MAAT

Wij maken een op maat gemaakt actieplan waarmee je direct aan de slag kunt. In dit actieplan staat hoe jij jouw bedrijf kunt laten groeien en welke stappen je daarvoor moet nemen.

FOLLOW UP EN EVALUATIE

Na ongeveer 1,5 maand na de sessie volgt er een follow up call waarin we bespreken hoe het op dit moment gaat, waar je nog tegenaan loopt en waar je eventueel nog hulp bij nodig hebt.

DE EFFICIËNTIESESSIE IS VOOR JOU ALS:

 • Jij niet een volledig traject of adviesplan, maar gewoon een paar tips wilt hebben.
 • Jij nu iets wilt doen aan het feit dat jij altijd tijd te kort komt door al het handmatige werk wat jij moet doen.
 • Jij nu stappen wil zetten en met meer wil focus werken in én aan jouw bedrijf.
 • Jij weer overzicht wil hebben en jouw plannen niet meer in jouw hoofd blijven zitten, maar echt werkelijkheid gaan worden.
 • Jij nu vooral tegen een paar problemen aanloopt als het gaat om efficiëntie en hierover zou willen sparren.
 • Jij graag jouw processen wil optimaliseren.

WAT KRIJG JE NOG MEER..

Wij hebben ook hele toffe samenwerkingen met andere ondernemers opgezet. Dit betekent dat jij profiteert van leuke kortingen en bonussen!

Marissa

Marissa is oprichtster van The Money Mate en een groot cijfer-liefhebber. Speciaal voor de deelnemers van de Efficiëntiesessie geeft zij korting op The Money Making Impact School! 

Jenneke

Jenneke van Knallen met SEO heeft zich vooral gespecialiseerd in Content Marketing, Zoekmachine Optimalisatie (SEO), Personal Branding en Social Media Marketing. Speciaal voor de deelnemers van de Efficiëntiesessie geeft zij een korting op haar diensten.

Eline

Eline van The Brand Movement heeft jaren als merkontwerper gewerkt en wil nu al haar kennis en ervaring delen met jou! Speciaal voor de deelnemers van de Efficiëntiesessie geeft zij een korting of bonus op haar programma en cursussen.

Linde

Linde is personal branding fotografe en visagiste voor vrouwelijke ondernemers. De deelnemers van de Efficiëntiesessie krijgen een extra cadeau bij afname van een pakket.

Ilona

Ilona is een Techniek & Marketing VA. Speciaal voor de deelnemers van de Efficiëntiesessie geeft zij een korting op haar diensten.

Bonnie

Bonnie van Creative Studio Bonnie Duijs is grafisch vormgever & styliste. Speciaal voor de deelnemers van de Efficiëntiesessie geeft zij een korting op haar logo ontwerppakket.

Lisa

Lisa is oprichtster van LVH Marketing, hét marketingbureau voor ondernemers die in dit digitale tijdperk impact willen maken en consistent willen groeien. Lisa is o.a. gespecialiseerd in social media adverteren. Speciaal voor de deelnemers van de Efficiëntiesessie heeft zij een gave bonus!

Mégan

Mégan is Creatief Brand Expert en oprichtster van The Creative Concept Studio. Zij is gespecialiseerd in personal & business branding, social media marketing en social selling. Mégan heeft een online cursus over hoe je jouw business omtovert tot een authentiek & powerful merk, speciaal voor de deelnemers van de Efficiëntiesessie met een hele toffe bonus!

Emma

Emma van Emma's Tax Law maakt van jouw belastingen een feestje! Speciaal voor de deelnemers van de Efficiëntiesessie geeft zij een korting op haar complete pakket en haar KOR pakket.

Marloes

Marloes van Let’s get LOES is dé Wordpress Webdesigner voor een echt unieke website! Ze werkt exclusief met het gebruiksvriendelijke DIVI thema en maakt jouw website volledig op maat, zodat deze naadloos aansluit op jouw branding. Voor de deelnemers van de Efficiëntiesessie heeft zij een hele leuke bonus!

Susan

Susan is Instagram Business Expert en heeft zich gespecialiseerd in Instagram. Susan geeft een 1 op 1 Instagram training en heeft een online Instagram Business Academie met 10 waardevolle modules. Speciaal voor de deelnemers van de Efficiëntiesessie heeft zij een toffe bonus.

Marieke

Marieke is marketeer en wil zoveel mogelijk ondernemers helpen met een marketingstrategie die écht bij ze past. De deelnemers van de Efficiëntiesessie krijgen een cadeau bij afname van haar traject.

Maaike

Maaike is brand & business mentor en zij draagt bij aan het neerzetten van jouw bedrijfsfundering zodat jij opvalt door wie jij bent in plaats van door wat je doet. Speciaal voor de deelnemers van de Efficiëntiesessie geeft zij een korting op haar traject.

Barbara

Barbara is LinkedIn specialist. Zij helpt ondernemers om écht zichtbaar te zijn en zich te profileren als dé expert op hun vakgebied op LinkedIn. Als deelnemer van de Efficiëntiesessie ontvang je een mooie korting op een 1 op 1 sessie.

Linda

Linda helpt vrouwen die worstelen met zelftwijfel hun leven en business van de handrem te halen, zodat zij schaamteloos gaan stralen. In haar programma leert zij hen de blokkades te doorbreken en hun intuïtie weer de leiding te geven. Speciaal voor de deelnemers van de Efficiëntiesessie heeft zij een toffe bonus.

Janine

Janine is financieel ondernemingscoach en Profit First Professional. Met haar bedrijf Koken met Cijfers maakt zij financiën en cijfers leuk en creatief. De deelnemers van de Efficiëntiesessie krijgen een gratis Masterclass Profit First.

NA DE EFFICIËNTIESESSIE

 • Weet jij hoe jij jouw tijd efficiënt in kan delen, zodat jij weer tijd hebt voor jouw (potentiële) klanten.
 • Werk jij veel efficiënter, waardoor jij productiever bent en meer tijd overhoudt voor de dingen die ertoe doen.
 • Werk jij met systemen die jou helpen jouw ideeën concreet te maken en deze zorgen ervoor dat de plannen die jij hebt, niet meer in jouw hoofd blijven zitten, maar echt werkelijkheid worden.
 • Heb jij weer overzicht en nieuwe energie om verder te bouwen met jouw bedrijf.

 

DE INVESTERING

De investering voor de Efficiëntiesessie bedraagt €357 excl. BTW.